Nattinatti!

Nu ska jag allt krypa ner i min säng, känner mig faktist lite små trött så nog bäst att lägga sig då! det är ju allt faktist skola i morgon så måste upptidigt,tänkte traska upp kl 6 i morgon pittig, och nu tycker ni att ja är säkert jätte konstig men är så här, att min lugg är lite för lång nu kan ,man säga då måste ja få¨upp en volym på denna sen sjävla hela håret med & sen tar de ju en tid att välja kläder & sminka sig så klockan 6 blir allt lagom för mig!
när går ni upp ?:)

har faktist färgat mitt hår på kvällen, så hoppas det blir bra nu, man märker ju dagen efter om de vart bra eller om man måste göra om det. men tror att det blev bra, får alltid hoppas ! syster hjälpte mig att lägga i den så får allt säga tusen tack till henne♥
men nu ska jag allt sova så vi hörs i morgon..














fotbollsmatch!

Söndag, söndag!!  värsta dagen på hela veckan som alltid, men kan säga att bella räda min dag!
hon ringde mig när ja städade på rumet så ¨frågar hon om ja vill ner till sporthallen och kolla på fotbollsmatch, självklart var ja tvecksam om ja skulle med ner. För de första var de kallt som man fryser ihjä & för de andra är de en bit ner! men lilla jag är så snäll så ställer upp för min vänn.
Söderköping kom 4 i hela cupen!  lite synd och så,men tycker dom var allt duktigt tjejerna!
sen seplade killarna men vi gick typ då, ATTANS faktist för dom är ju roligaste att se på (a) och fråga inte varför bara!
sen drog vi hem ungeför vid halv 3-3. sen vart det allt käka! men det var jätte kul att träffa dig unge, som ja inte umgås med folket i sörping mer så är de kul att ha någon, tss! ♥

nu är klockan 17:28 ska strax gå till stallet, blir nog bara skritta idag med han, barbacka eller något. som han  var så himlas duktig i går och jobbade på bra så blir de lite vila för han (: men mysigt endå allt! .
ska ditt med syster allså så kanske dags för mig att stänga av datorn och klä på mig varma kläder som jag ska ut i de kalla! .
men vi hörs senare♥

bilder kommer !


23:31

hellu, jag vart lite seg på att blogga idag så får allt bli ett kväll inlägg, men de skadar väl inget?
men jag har haft rätt fult upp hela dagen, har blivit filmad när jag red både david & hillma!
syster och hennes kompis gör ju ett projket i skolan så jag hjälper dom kan man väl säga, så jag rider massa övningar dom gör! det är faktist riktigt bra övningar, för båda två tycker jah!
sen skulle ja och beata på fest, men han vart ju sjuk:/ så det vart inte så lyckad för oss denna kväll, ATTANS kan jag nog mest säga som sakt, men nästa helg då jävlar!
då blir de party, så akta er ^^;P tsss!

men iställer för att åka och festa så vart det att äta en godmat med mammi & pappi!
sen satt jag och kolla på robinsson finalen, kan väl inte riktigt säga att ja följde det men hade endå lite koll på alla, men hoppade eller ville att tjejen skulle komma till finalen men hon kom 3:a endårå..

men jaha, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer? klockan är 23:31 och är knappt trött, men igentligen borde ja gå lägga mig!, jag sover så himlas länge på morgonen. usch och i morgon är det söndag!! jag hatar ju verkligen söndagar, någon som kan räda min södang i morgon?!! ....
men nu ska ja nog se på någon film, får se vad det kan bli men vi hörs i morgon♥



Lördags morgon!

GodMorgon alla läsare! 
 här sitter jag och ska strax ta en duche, men innan det så ville den lilla coolingen säga heej till alla mina  läsare, han är ju för sööt!
Min dag idag blir träning på David & Hillma, syster gör ett projket i skolan så är med i detta då, det är fatksit lite roligt, hon filmar ju också, så då ser man hur man rider mer.
så får se  vad jag ska göra för övning idag.
men nu ska ja allt ducha, hörs senare pusss

PS! BEATA LÄSER DU DETTA SÅ  RING MIG GÄRNA♥


Man är självklart osminkad mitt på morgonen..


Lika som bär

Allla vet nog om vem Leona Lewis är occh vem blogg kenza är  ?:)
tycker ni inte dom är lite lika varandra?
jag tycker faktist dom har rätt myckte drag till varandra, skulle nästan kuna vara syskon..



Kenza ?                                                               Leona ?                  
Bilderna är tagna från Google.se


NU 20:31

SHIT vad kallt det är ute nu kan man verkligen säga, jag kom nästan ungeför hem från stallet och ja frös nästan ihjäl ! ... önskar verkligen att det ska bli en varm skön sommar, så himls trött på den här skit snön eller håller ingen med? 
men myste lite med bästa ponnyn & fixade ornign han och så, han är ju för bäst allså! Hhehe ^^
sen hade jag också med mig min söta hund till stallet och min brors hund, vi är hund varkt för Gucci..
När jag kom hem så var lille gustav hemma också, och den lilla pojken borde alla veta vem han är ?;)
det är ju allså min äldsta storebrors barn!



Nu sitter jag här i mitt rum och gustav sitter här inne med, han kollar på någon film så han lånar min tv, han är så gullig, knakar på dörren sen öppnar den försiktigt och frågar om han får komma in sen frågar han om han så se på film här inne. Och det klart han får de liksom (:
så han släkte inne i mitt rum med för han tycker man ser bättre med, han är ju bara allt 3 år eller han fyller ju i mars som är bästa måndaden då , men är ju för lilla jag med fyller den månaden. tsss

jag ska väl gå och ta en duch snart med tror jag, sitter här och fryser lite fast jag har en varm tjocktröja på mig, och de känns lite konstigt att sitta inne med massor tröjor på sig eller ?
men väntar på att syster är klar där inne så hoppar ja inte strax efter där, sviin bra allt!
men till dags så ska jag vara lite social, ska se filmen med gustav.



Skolan !

Hellu!
här sitter jag och har lektion, kan säga att jag inte vet vad jag ska göra just nu "/?
har en sak hemma som jag har på datan där hemma, så vad ska ja göra nu är frågn alllt!
har ankihh bredvid mig och sen har vi beata & patty bakom mig, sen sitter emma i samma bord som ankihh och mig!

jag åkte inte buss in till skolan idag häller utan min bästa pappa körde mig in! snacka om att han var snäll, och sen när ja skulle gå ut från bilen så gav min pappa 40 kr, så himlas guligt. så Tacck :)

men måste bara säga att jag får mitt studiebedrag i dag med så i morgon blir de stan, niice!
men vad händer idag för mig?!
stallet så klart men kanske stan efter skolan en stund, men vi får se. men ska jobba med lite svenska nu så vi hörs senare,puss♥




Thilda ( me ) Ankihh, Bea, Patty & Emma






DUKTIG PONNY!

Hopptränade på kvällen, och kan säga att han var riktigt fin.
nu längtar jag verkligen tills vi ska tävla den 20 feb på eken!
men vi startar lite lugnt ibörja, en LC-LB men det är regional tävling..
men kan bara säga att du var verkligen BÄST idag =D♥

Bilden är taget för länge sen på en annan hoppträning!

12:26 Torsdag!

Hejsan, idag är lilla jag hemma från skolan allt, hade jätte ont i magen & förskyld i morse som är lite synd! hade ju hoppning idag i skolan, men vad ska man göra åt det ? har man ont så har man helt enkelt det! .
men ja vaknde iallfall vid 8 så var upp rätt tidigt endå! åt lite frulle som sakt med min underbara mamma och självklart min söta hund! sen tog jag allt en varm duche, riktigt skönt faktist.! Sen allt när jag kom ut från duchen så var det allt dags att beda sängen och plocka upp lite allt...
sen gick jag och mamma ner till vårcentralen och kolla min mage, dom hittade tyvärr inget fel ?! dom sa att de kan vara stress men vad vet vi än?jag känner mig inte så jätte stessig men kanske man inte kan känna av riktgit så.
När vi var allt klar där så skulle mama handla och gick vi tog en fika. myssigt allt, jag tycker verkligen om att umgås med min mor, tss!
Sen måste ja berätta att hon är bäst, hon köpte hårfärg till mig  & så ja kan ladda på mobilen, så i kväll blir det allt färga håret, hoppas min underbara syster kan hjälpa mig! men beror ju på om hon ska åka till sin pojkvän då.

sitter och pratar med bästa vännen med, allså beata! Tsss.



självklart är man omsminad! , känner att jag är bara de nu förtiden^^




sista godisbiten!

ojoj, tror jag allt ska gå lägga mig tidigt idag, är så himlas trött, mår inte häller så bra som sakt, har huvudvärk som den och lite förskyld.
 men jag har nyss pluggat klart, gjort klart vindkraft, så skönt att detta är klart nu. så ska bara lämna in detta! .
och så har ja läst på eng gloserna tills på fred, alltid bra att kolla lite före liksom..
men så sitter jag äter på polly också (a)! jag ska faktist sluta äta godis nu, så istället för springa ner och köpa godis i skolan så blir de frukt! hum kommer lilla ja klara detta?.. jo man får väl hoppas på det men som som ja ska sluta med det så är sista dagen jag får äta godis och då avslutar jag det med en polly påse (a) kan säga att de är jätte gott, tsss!

men nu ska jag allt lägga mig i soffan och ta med mig min polly påse och se på någon film allt.
men just ja! lilla jag kollade på paradise hotel igår, snacka om det är ju för bra allså! det bästa är ju att andreas har kommit tillbaka!
final nästa vecka!

men ajaj, säger godnatt här, puss♥

jag  bjuder på denna bild ! Hhahahha

APU

en helt vanlig apu dag som sakt kan man väl kuna säga!
var där vid 08:00, börja med att mocka, släppa ut mm..
vid halv 12 var de luche, idag åt jag tacopa, riktgit gott fatkist!
Efter där så skulle vi allt rida på en häst, jag fick en c-poony som heter Aala och går rätt mycket på barnlektioner som sakt, en lite tjockponny och tar tag i betet lite och drar när den inte får som den vill, men tar man tag i henne så stannar hon så hon är riktigt snäll allt endå! Men som sakt, första gågen ja satt på henne och ja kände innan ja skulle rida henne att ja inte vill de, hon ser inte så skoj ut, men hoppade upp allt! hon var lite se så där ibörjan men efter en stund sen så var hon verkligen en jätte trevlig ponny!
trampa under sig, fick i en fin form, jag var riktigt stolt över henne, som hon var allt stel i början men fick henne till en mjukis :)

Aala på bilden, kan säga att denna bild är taget från föra vintern, och hon är mycke mindere om magen nu!


Sen när jag slutade lite innan 3 så börja fixa prinsen allt, han var jätte fin idag med allt, han är ju för duktig allt! pusss på daviid ♥


HJÄLP TAG (a)

Måste allt ta och fråga en lite sak här^^
det är så här att jag vill göra om min deisgn,men kan verkligen inte göra någon på min dator, någon som kanske vill hjälpa mig att fixa en (a)?
ni kan jätte gärna höra av er.♥


Tisdag ! .

Heejsan , tag sen jag riktigt var social här allt, men har inte så mycket att säga visa dagar kännar jag , men nu ska jag allt börja om med det allt!
Vart i skolan idag allt, och vi börja med nya regler ivåran klass nu! så måste vara i tid till lektionerna annrs så kommer man inte in på hela denna lektion, men som tur så är jag duktig så jag kommer i tid !
jag var nere på lunche rasten och köpte en svart mössa till mig, gillar den allt lite.
men ja fått utväxat och tycker det är så himlas fult så vill inte visa de, men ska strax endå färga om håret! men måste få lite pengar först allt. men som tur så får man studiebidraget snart då!
Hjälpte en kompis med lite kläder också ;)!
sen planera ja in allt ja ska plugga, så nu är det bara att börja plugga på allt. tänkte göra vindkraft sen så man blir av med detta!

jag har också redan vart i stallet med, klockan är 18:43, och ja har också endå vart hemma 1 timme och 20 min! så jag var riktigt snabb idag i stallet.. STOLT! .
Så jag åt lite precis nyss, så vad ska ja göra nu?
tyvärr så måste jag upp igen till stallet för jag ska jobba! .. uschcusch*!
jag som ville bara gå och ducha eller något men nejnej måste gå ut i det kalla vädret igen. viste inte att jag skulle jobba men min syster ringde mig och berättade att vi hade bytt ! ;P men det var endå bra tycker jag allt, för då kan ja allt hoppträna på tors! .
men nu måste ja ficka lite, hörs senare ♥

Får bli en bild mig & Bo-gi, är en liten c-ponny som är 4 år där då!
prov red denna söta lilla ponnyn för 1½ år sen kanske? innan ja hittade Halle. För jag inte valde denna ponny var för den var så lite så kändes inte så bra med längden, men annars en jätte trevlig liten ponny.


Nu- skolan

Godmorgon får man väl allt säga ;P? !
sitter här i klassrumet nu och ska jobba något med projketen som vi har börjat med!
har inte så jätte mycket att säga än, får se vad son händer underdagen allt♥


Ingen ledig dag !

jag som hatar söndagar, de gör jag fortfarande kan ja lova!
när jag vakna så städa ja rumet, usch så himlas tråkigt!! sen pluggade jag lite eng & matte.
efter de så skulle ja upp till stallet och släppa in alla hästar, och sen tog jag hand om david, fixade ornign han och red och gjorde mat , aa allt sånt. sen hem och käka lite sen kollade en sak på datan som mamam ville ha hjälp med sen jobbade på kvällen, istallet !
min dag har var fult fart från början kan ja lova, så det var riktigt skönt med ett litet bad som ja nyss kom ut ifrån. snacka om bara slappna va! det behövde ja idag men strax ska ja lägga mig i soffan och kolla på OHT med mammi.

så det här vart min dag allt.
ingen ledig tid i dag alls...


Bryan Adams


00:02

ojoj vad tiden rinner iväg idag!
hade ju en lite myskväll med mamma allt, satt och kolla på 1:an, den här musik saken! en del var riktigt bra allt^^
men sen när de slutade så var mamma så himlas trött så hon gick och la sig, så nu ligger nog hon och sover & här sitter jag vaken och kan ej somna, jag höll på att somna en gång när vi satt och kolla men höll mig upp! så vad ska jag göra nu? 
sova elllet sitta upp en stund till :)? jaha de är frågan allt...
 men jag har iallfall fått de ja längtat på hela dagen och de är mian två chocklad! har man mens så har man allt de. HAHAHAHA!
men orkar bara är typ fyra rutor, men så bara att spara tills man orkar mer helt enkelt!♥
men nu säger jag allt godnatt här och hoppas alla haft en trevlig kväll som jag harr haft, pusss&kysss


Osminkad och vacker, NOT ;)


-

Hellu, slänger in ett litet snabbt inlägg här innan jag allt ska gå!.-
jag & mamma ska ner och köpa något gott att äta på ikväll,godis kanske (a)? vi ska se på någon musikgala eller vad det nu hete. tss. så är det bara jag och mamma hemma så umgås lite själva och så, det är alltid lite mysigt tycker jag, tycker om att umgås med min mor.
men nu måste ja klä på migvarma kläder så jag inte fryser,så hörs vi senre inatt! ♥

myskläder..

Dagens klädsel!
så här ser jag ut idag när jag har den elak mensvärken, usch usch!
men de här är ritkgit skönt att ha på sig iallfall.

En t-shirt
mjukis byxor
tjock  tröja


fyfan...

Usssch vad min dag börjar brs tycker jag verkligen :/ !! NOOT...
vakna med mensvärk som bara den, känns som kanppt kan rör mig, så ni kan ju förstå hur ont det gör liksom ;P ??
jag knalla iallfall upp till stallet och fixade allt där och kom hem runt 12? så var i staller rätt tidigt idag!
nu vet jag inte vad jag ska göra? försökt på hälften av mina söta underbara vänner men dom är hos sin pojkvänner eller ska bort, men kanske endå inte gör något som jag ligger här nu i soffan och har ont så kanske bara ska ligga här och slappa men det vill jag ju faktsit endå inte!
men jag får nöja med mig att få söta sms istället (a),.
 I morgon åker nannis iväg med så får ju inte träffa henne på en vecka då, så allså nästa- nästa måndaf vecka 5 blir det bra? när har vi sportlov ingetligen :)`?

hoppas alla andra slipper mensvärken och får en bra dag


VILL HA SOMMAR !

SAKNADEN ÄR STOR!

VÄRLDENS FINASTE B-PONNY I VÄRLDEN ♥ :'/




Olyckan idag!

jag fick höra allt fel idag allså när jag satt på bussen ! hon som körde bussen hade berättat en helt annan sak, hur bra är de liksom? jag tycker detta är verkligen hemskt och hoppas hon klarar sig <3


Påkörd kvinna allvarligt skadad!!

Den kvinna som blev påkörd av en buss vid Hagebygatan på fredagseftermiddagen skadades allvarligt och vårdas på intensivvårdsavdelningen på Vrinnevisjukhuset

Olyckan inträffade vid klockan 16.40. Enligt vittnesuppgifter till nt.se ska det ha skett när kvinnan korsade vägen. Kvinnan, som är i 60-årsåldern och hemmahörande i Norrköping, fördes till Vrinnevisjukhuset med ambulans efter att ha fått skador i huvudet.
Enligt en bulletin från Landstinget i Östergötland är kvinnan allvarligt skadad men hennes tillstånd bedöms som stabilt. Hon vårdas nu på intensivvårdsavdelningen.
Kvinnan har inte kunnat höras om händelsen under fredagskvällen men busschauffören har sagt att han såg kvinnan i höjd med OKQ8-macken ungefär och att hon plötsligt klev rakt ut i gatan.
Det finns inget övergångsställe vid olycksplatsen.




Äntligen..

HEMMMA !!
Gud så skönt att få vara hemma nu, suttit stilla i bussen typ halv timme, och den halvtimmen kunde ja vart hemma nu men usch vad hemskt igentligen kan ja säga! .. det hade hänt en olycka på vägen där vi ståg stilla då! en bil hade kört på ett barn! . men de ja tror har själv hänt var att nog barnent skulle med en buss så skulle springa övervägen så kommer blien och kör på henne som han inte hinner stanna, det är ju liksom halt på vägarna så kan ju förstå han han/ hon som kör bilen, så han kör på barnet och barntet flyger in i bussen och slagit upp hela ansikter så blöde som bara den, när vi fick allt åka förbli så såg vi hela bussen.. man såg verkligen att hon hade flygit, och att ja vet detta är för ja hörde någon prata med denna personen som köprde våran buss. sen satt ja lågnt fram så såg ju rätt mkt! .. men usch vad hemskt! . men kan också säga att ja blir så trött på folk allså! dom typ springer lägnst fram i bussen och ska se och fråga vad som har hänt men även så sa dom det i högatalarna... dom fattar ju inte!! ..
Sen som ja hade ont i huvudet hela dagen i skolan så "somnade" jag typ på bussen när vi började åka igen, sen när ja skulle gå av så hade ja inte ont i huvudet mer. riktgit skönt de faktist :) .
men nu ska jag allt gå och fika med min mamma & allt min store bror som kom på besök och hans flickvän mickis som ni borde veta vem de är;) som hon kommer uppe hör då & då :)tss

hörs senare ♥

SKOLAN !

hejsan alla bloggläsare!
nu sitter jag här i skolan och har rast som sakt.! sitter i en av klassrumet med nannis, hon ska skicka in ett arbete hon inte skickat än då ;) ...
vi har  projket tid efter luche rasten och vi jobbar med miljön just nu!,.. inte det roligaste men ajja får allt göra det endå, jag hängde med nannis till läkaren förut, det gick allt bra dör! tyckte synd om henne för hon skulle få gå själv annrs, och som ja är så urgullg snäll vänn ska ställer jag upp. tss
sen så saknar jag min lilla vänn beata, hon är inte i skolan just nu  men så tur så kommer hon snart hit, WIIE !!

men nu ska jag allt dra mig men vi hörs efter skolan, pusss & ta hand om
er♥

jaa ni får ursäkta dettta klipp men går man in en häst klass så får man väl lägga ut en häst video! ,


Hopptränigen

Hopptränade idag för sofia!
vi gjorde allt en jätte bra övnigng för mig och david allt, man skulle hitta en bra takt till hinder & imellan, sen komma rätt in & lugnheten, kan ju börja säga att han drog och var väldigt pigg men sjukt fin samtidigt. tihiih han är lite bussig av sig, men lugna ner sig sen och vart sjukt finare! älskar verkligen denna ponny!
bästa star of david <33



du är det finaste jag har nu

ÅBY - NU HEMMA !

ÅH vad trött jag är som sakt! jag kom nyss hem från skolan!
har vart på ridkskolan idag och ridit på faloc, vi red över bom övningar idag och stackarn är så rädd för bomarna, eller han blir helt stressig och vet inte vad han ska göra, han kan inte konsentera sig på mig det jag vill han ska göra och sen kommer bommar! Åh neeej! , typ säger han.. så han späner hela kroppen. tycker synd om honom. så vi ska hoppa nästa vecka, så ska ja ha honom då med men ja hoppas han blir bättre då. lille falco :)

åkte hem med brudarna allt till rese! sen tog ja bussen tills sörping där träffa man allt på malin E =OO snacka om ett tag sen man träffade henne, allt skoj träffa henne! min lilla häst skötare allt..

Men ajja nu sitter jag här hemma och klockan är 16:55, ska äta lite strax, inte så hungrig av mig, venne varför men äter lite endå. Bra att äta som sakt, man ska aldrgig hoppa över en måltid !
sen vid 7 så ska ja hoppträna på världesn finaste ponny!
men skirver mer sen. puss♥

bilder kommer in senare!


Godnatt

Äntligen är det kväll- natt! jag bara längntat hela dagen för de ska bli de! lite knäpp av mig jag vet men har man  legat inna i två dagar inte gjort något så blir man utråkad som sakt!....
ska nog lägga mig i sängen och se på någon film! men undra vilken de blir? så tråkigt när man sett alla filmer här hemma. kanske dags att köpa nya?. tss!

imorgon blir de allfall skolan och träffa underbara vännerna, känns skönt att får göra de säger jag! att komma ut lite, prata med folk! .. ska åka till åby i morgon med så får se vad vi gör i morgon på ridningen!..
sen ska ja hem och hoppträna på världens bästa ponny!..

men nu ska jag allt krypa ner i sängen ,pusss och vi hörs i morgon♥


-


Just nu..

Sitter jag här med min ursöta hund, vt två ska strax gå ut så han får kissa.
sen när vi kommer upp igen så  ska vi krypa ner i soffan och se på film, min hund är riktigt social av sig kan jag säga, då menar jag de faktist. Han ligger sig bredvid och kolla på filmen!..
Är han inte för söt då? ..
men nu ska vi ut men först måste ja klä på mig massa varma kläder, men hörs senare som sakt ,puss på bloggen♥

 I love him <33


Hemma idag med- onsdag

Har nyss bedas sängen och ska strax fixa något att äta, magen börja säga till. Hahhaha !
jag är hemma som sakt idag med, jag har apu idag och mamma tyckte de inte var så smart att vara "ute" och hålla på att jobba. så bäst ja blir frisk så jag kan åka till Ridnigen i morgon & skolan på fredag!
men jag sitter också pratar med den söta personen på msn, han slutar skolan så tidigit, fyskigt! men mig gör de ju inget idag som jag är hemma från skolan men endå.!

Sötnos

men nu ska jag fixa maten, så hörs senare!


Du är perfect på allavis, det går inte förklara men du får mig att le♥


Bad Boys


SJUk! ..

här ligger jag i sängen nu och har ont i halsen & hade jätte ont i magen i morse! uschusch allså!!..
men vad ska man göra åt de*? hoppas de släpper snart, äter några bra halstabletter iallfall så får se om dom är så bra som dom ska vara! ... men har läst lite engelska förut och bara slappat framför tv, kan vara rätt skönt i bland, men ja kände de efter typ 2 timmar att ja hade riktigt tråkigt. Då man skulle sitta i skolan och ha kul i skolan. ! ..men de får man ha en annan dag^^ ;P
så min dag blir bara att vara hemma och ta de lugnt och äta halstabletter, hahahah! men ni alla andra får ha en jätte trevlig dag framför er♥

Man är ju för snygg när man är sjuk allså, NOT ;P

22:48 ..

... är klockna nu och kom nästa precis ut från duchen!
så nu sitter jag här och bara chillar som sakt, pratar lite med folk & lyssnar på musik! finns väl inte så jätte mycket att göra nu som sakt, eller vad säger ni?
Idag kan ja säga att jag gillar min dag idag allt, först en underbar dag i skolan, en var jag allt duktig att plugga efter skolan, kanske inte de roligaste med ajaj, sen gick ja till stallet och då kom mickis ditt & ella! Dom hjälpte mig lite med hästarna också allt. super skoj faktist! riktigt kul att umgås med mickis faktist, ella  var mickis kompis så henne känner ja inte så mycket alls men hon var trevlig (: .
 hoppas dagen i morgon kan bli lika underbar, men nu ska ja kypa ner i sängen och se på någon bra film, godnatt säger jag och vi hörs i moron ♥

Får allt blir en bild på mig & hillma när jag tävlade henne och vart placerad, april 2009


¨Måndag - 17:43

hejj allt gött folk! här sitter jag och är verkligen dö hunrig, känns som man ska dö av hunger eller något, jag åt inte så mycket i skolan idag! var inte så god mat men jag åt iallfall^^
haft en dö trevlig dag med tjejerna i klassen, Bea, Jennie, Nannis, Patty & natta :)  
" våra allt klockren sång! " ...
Jag måste också säga att jag var verkligen jätte duktig på matte lektionen, räknade som fan och kunde verkligen allt jag gjorde. känns som det blir bättre igen allt ! ..Matte prov på nästa vecka, får se hur de går allt !..

Efter skolan vart de gå på stan med nannis innan bussen kom! så tråkigt att så och vänta på bussen i en halv timme^^ då kan man lika gärna gå på stan den halv timmen.

Resten av dagen blir stallet, ska ta hand om två hästar idag så kommer allt vara där upp ett tag, ska rida på båda och så! men vi hörs senare för nu är maten klar.. pusss



DAVID



Bara för han var finast idag på dressyr passet♥

Söndag...

Usch idag är den värsta dagen på denna vecka, som jag sakt förut så hatar jag söndagarna! det finns verkligen inget att göra på dom, jag har städat hela mitt rum idag så nu är det allt fint, tss
jag har också städat hela min garderob, plocka ut alla kläder på sängen sen fixa dom lite snyggt och sen la ja in dom allt, kan säga att ja hittar sjukt mycket kläder ens ja inte nästan viste om att ja hade, glömnt bort dö snygga kläder! ..fy på mig allt!
Men allafall min dag idag blir väl inte så jätte mycket skulle ja tro`? ska rida nog efterkitvt dressyr pass!
men måste också berätta att studiebedraget har höjds sig. Wohhoh  så nu får man ut 1.400 kr, så sjukt nice kan man ju säga allt. snacka om skillnad! så när mamma kom in och berätta de så vart jag lite glad allt =D ..

måste bara lägga in en låt här som patty & jag sjöng hela tiden på förfesten på nyår! hittade den allt..
vi sjöng den om och om igen och musiken var ju sjukt högt ljud med, så ni kan ju tänka er hur vi sjöng den.



GE MIG EN ÖL !!....

kate voegele


Jag är allt

... snabb kan man säga! jag kom nyss hem från stalljobbet och klockan är bara 20:35 och jag började halv 8, är man inte snabb då eller? jo jag tycker allt att jag var de!
ska strax hoppa in i duchen, få en varm duche!
sen blir de allt äta god mat med mamma & pappa och så kommer bror & mickis hit och äter med, trevlligt treligt allt (:
det blir nog resten av min kväll, umgås med famlijen skulle ja tro, men självklart kommer jag till datan och vara social på natten. har så himlas svårt att somna på helgen, någon som vet varför?...
men det så är skönast är nog att få sov mogon hela denna helg! är nog de bästa med denna helg, att få sova så länge man vill, som idag- då vakna jag vid halv12-12 ! lite nice där ;p
men nu ska ja ducha, vi hörs senare puss

kom nyss in

...gick allt en liten promenad med min ursöta hund nemo!♥



tss,i love him <33


Godmorgon

... här sitter jag i min morgonrock fortfarande och klockan är 12:59! jag har redan ätit frukost så jag vart upp en liten stund innan jag satt mig vid datan som sakt. jah ska strax beda min säng och sen klä på mig stallkläder som jah börjar jobba klockan 2? ,. ojoj bra och veta vilken tid jag börjar men jobbar med syster allt, ska nog strax gå och fråga henne.
men min dag blir nog mycket stall skulle jag tror, börjar kl: 2 tror ja ju ? sen till 3-4? beror på hur snabb ja är, sen börjar jag igen kl:7 - halv 9 så där imellan blir de att ta hand om finste david♥

men ska städa nu , herå♥


Brillorna!

Här kommer de lite bilder från i stan idag med nannis, bea gick med oss innan men hon skulle med bussen.
usch ja passar inte i dom va men lugn folket,jag kommer inte använda dom ute endå. köpte dom för lite skoj skull. tsss



Jaha vad ska man säga? ser jag inte lite smart ut (a)?

Nannis ;)

--

Heey !
nu sitter jag här hemma och väntar på att mamma ska bli klar med maten.
har vart i skolan idag och hade ritkgit skoj idag allt, fyfan allså! vi hade datakunskap idag med och bea hjälpte mig lite när ja inte fattade, tack verkligen.^^ ska ja prov i de snart detta så måste ju allt fråga den bästa som redan har betyg i detta, tss :D

gick på stan idag med allt, köpte en  t-shirt på gina, ett par brillor på bikbok & sen en bh på lindex.
bilder kommer ut snart jag lovar alltt ;) !

sen när jag kom hem så hämgde jag med nannis upp till stallet när hon åt, satt och prata med lite folk sen gick jag ner ovch gjorde höpåsar & sen mockade, sen drog jag hem direkt!
ska upp ditt snart igen och rida men ska ju äta först som sakt!

Min kväll idag?
ska väl bara slappa framför tv skulle jag tro, finns inte så mycket att göra just nu tror ja. vad ska ni göra:)
men hörs senare.♥





trevlig dag allt..

Heey (:
idag är det allt torsdag och mina torsdagar betyder att jag åker till åby varje gång och åker och rider på ridlektion med skollan då som alla vet som följer bloggen allt!..
Vi är ju två uppdelade grupper i klassen som sakt då. 
men jag fick allt rida på Falco idag men, hen helt underbar ponny/häsy! han är något imellan där.
men sjukt trevlig idag, jag red han hemskt mycket bättre idag än vad jag gjorde första gången med de gick jätte bra då med men aa ni fatttar hoppas jag:)?

sen tog jag bussen hem vid någon gång vid 3 till rese sen byte buss där till sörping.! tur så fick jag inte alls vänta på bussen.
sen hem snabbt och åt lite sen gick jag till stallet direkt!
fixade orning allt först innan jag skulle hoppträna..
kan säga att david var sjukt fin idag, hittar han ju mer varje gång & allt känns mycket bättre. har bara  två ord att säga- älskar han

men dag vart trevligt allt tycker jag, träffa vännerna i skolan & pratat med felicia på i tele, och hopptränat! love.


David efter hopptränigen !.


Lejonkungen



Världens bästa disney film kan jag verkligen säga, kollade på den här jämnt när jag var liten och ser på den än faktist! så himlas gullig, håller ni inte med?
Musiken i filmen är ju helt underbart♥

APU -. onsdag

hejsan alla bloggläsare (:
kan inte säga så mycket om min dag allt, haft apu som alla andra vanliga onsdagar som sakt.
det är ju : mocka , sopa, fodra, släppa ut & in hästarna!
Vi fixade stina ( en lektions ponny) med in för någon som skulle provrida henne, och hon vart såld idag med så han tog med henne hem dirket, asså stackars malin e, ska faktists beröma dig gumman: du har gjort ett underbart år med henne, du gjort henne sjutk fin till att ligga på noll i dressyren och sluta med att rida LA på tävling och tävla Lc i hoppnign. du fick massa placeringar i dressyren och du red henen som en gud!
du är duktig gumman !
efter jag slutade så fixade jag david och joggade han idag, fin som vanligt är han ! ♥
och pratade med nannis i tele typ 1 timme eller något. Shit!:D

just ja ! jag tror jag ska byta apu plats med, men får se hur det blir med det allt.




Ett lende på läpparna ...

Saknar dig Felicia Holm




Tisdag..

Gör ett litet sent inlägg här då som har hänt under dagen allt då!
Var i skolan idag allt då, hände väl inte så jätte mycket som sakt, kan säga att maten i skolan var ej god (Y)! .
fick också sluta en halv timme tidigare idag med, snacka om nice allt för då hann jag med ta bussen som går vid  3, så jag och nannis gick ner stan och ladda på mobilen först sen traska vi till södertull.
Sen kom Beata, Linn-Amina & angelica och prata med oss.

När jag kom hem till lilla söderköping så gick jag direkt och byta om till stallkläder och sedan åt jag lite mat, hungrig (a) !!
gick till stallet och fixade bästa david, ha var jätte fin idag verkligen, kan bara säga älskar denna ponny ♥
jag filmade min stora syster idag när hon red på hillma med, kommer en film sen allt ! Syster har en underbar fin stor häst tycker jag allt.


bilden är taget från en hoppträning för ett tag sen. ! .




bilder från Tävligen..





22:53 ..

Nu sitter lilla jag här och kollad en nyss på paradise hotel allt, det är ju fan grymt bra men vet faktist nästan inte varför ? för typ hela gänget är ju helt störda så.. tss.
men som sakt sitter här och pratar lite med folk och faktist gör en sak till, ÄTER CHIPS! mums vad gott kan jag ju bara allt säga. Nu slipper jag längta att köpa den, den här påsen kommer nu vara kvar tills i morgon med ju, är ju så himlas mycket i en påse men är väl bra endå:)?

ska nog snart allt starta upp en film på rumet så kan ligga i sängen och äta chips (a)
så vi hörs imorgon och hoppas alla haft en tervlig måndag..♥


 

NU - Stallet !



Nu nu ska jag allt dra mig upp till stallet och ta hand om hästarna, ska båda ha david & hillma , syster ligger hemma med förskylding, stackarn ! , jag smittade väl henne ? .
men vi hörs senare allt .puss♥

Måndag ..

Heejsan  (:
kom nyss hem från skolan allt då, nu mår man allt bra och är frisk.
gick upp klockan 6 i morse då min lilla klokcka ringde, fixade ornign mig in för skolan allt då!
min mamma kom in till mig runt mellan halv 7 -7 och kollade om jag var vaken, hum kan ju säga att kollade chockande på mig ! jag förstår henne allt, tss jag är så seg på morgonen och orkar verkligen inte gå upp så brukar ligga i sägen vid halv 7-7 ibland. LAT...

skolan var allt helt okej faktist, skoj att få träffa alla igen efter julovet, endel har man ju fått träffat men inte alla som sakt! .
vi hade matte idag med allt och har fått peter nu, så nu jävlar kan jag koncentera mig på lektionen, dygn bra !
sen på slutat så hade vi någon lektion som man ska kolla om hur vi har de på APU , men apu är ju grym så kan inte klaga alls på denna!

nu ska jag nog allt traska mig upp till bästa ponnyn, ska ta de lugnt med han idag, vila kanske:)?
får se vad vi hittar på ! .
hörs senare♥



Tävling !

Idag har jag allt tävlat, och kan säga att det är riktigt skoj att tävlingarn har komit igång nu!
som sakt det var första tävligen på david idag och haft han ungefär 1 måndag idag, men vi startade två klasser.
i första klassen så fick vi 8 fel, han rev två gånger allså. men var jätte nörjd med de rundan endå, sen gick jag in på andra klassen då Nollade jag kom på 3:e palcering, så himla duktig var han allt, puss på den bästaste ♥
Här kommer de en film!
bilder kommer in senare, har inte fått dom än..


finalen på idol..

Här har ni alla idoler som vart med i 2009!
dom sjunger på finalen, dom som sjunger bäst där tycker jag nog är Eddie så klart sen så tycker jag om toves låt..




Nu går jag ..

Nu ska jag allt knalla upp till stallet och fixa david så jag kommer hem i lagom tid sen, känner att jag inte alls vill vara där uppe så sent ikväll som det är så himlas kallt och kanppt några folk där nu som alla tävlade dressyr idah!..  men vi hörs senare♥


GRATTIS ANKIHH 17 ÅR ♥



bilden är taget på niansbal..

Kallt !

hejsanh här sitter jag och har precis ätit lite mat, min mamma gör verkligen så himlas god mat. mumms!
jag har vart hemma typ en halv  timme nu och fryser endå =oo jag har var i stallet och hjälp malin när hon tävla på Melodi & Stina, var lite hästskötare idag allt.  Tur vi har varandra allt som du hjälper mig när jag tävlar men jag har en hästskötare till då, Ankihh. tsss♥
Så hoppas ja kan bli varm snart igen, men värsta är att jag ska upp ditt snart igen, det är ju sjukt kallt ute nu!  Men ska  rida på david & fixa han tills i morgon, för i morgon blir de våran första tävlingsrunda allt, Ett lycka till:)? .

men nu ska jag allt städa på mitt rum, oj vad skoj eller vad säger ni?.. men är ju inte så hemskt mycket jag ska göra, utan bara beda sängen och ta upp en handduck ;)

hörs senare♥

Just Nu

Kom nyss från tv, har kollat på Lat´s Dance med mamma och sen har vi gustav här också.
I år allt är dansarna mycket bä'ttre och duktigare tycker jag allt. detta program är inget jag följer om man säger så men har inget att göra ikväll och alltid kul att umgås med mamma♥
Men jag skulle kunna allt med stå där på dans golvet och dansa med någon som kan då, inget fel med det tror jag?
Men just nurå? jo jag sitter här och lyssnar på musik & pratar med lite söta folk på msn ;) så händer inte så jätte mycket som sakt då. jag håller på bli lite bättre nu allt, känns som jag kan allt andas och ingen feber så är väl bra ?:) .

har inte så mycker mer att skriva känner jag så vi hörs♥


NY =D

Jag har ju helt glömnt bort att säga en sak ju, jag har fått en nydator igen, wiiiie!  eller jag & mamma dalar dator men de gör verkligne inget, tror mest att de här hennes men hon sa som min föra är sönder och inte kommer funka mer så får jag dela den med henne, min mamma är bäst !♥ så nu kan jag allt sitta på mitt rum igen.
och kan säga att jag älskar verkligen datorn, loooove! det finns ockå cam på denna med som finns på daton som är riktigt bra. kan jag vissa mer hur jag ser för varje dag "kläder".

så det var nog min stora nyhet idag och riktigt glad.

Det är en sån dator men ser inte ut så, våran är helsvart.


Fredag / sjuk !.

Jahopp vad ska man säga idag?
jag vart hemma hela dagen för jag har en jävla förskylding och får nästan panik allså. jag hatar verkligen att vara hemma, att få ligga i sängen eller soffan en hel dag och glo på tv, uschusch vilket liv! . men ajja vad ska jag göra åt de? bara att ligga hemma och vila. Så vart ju ingen skola för min del idag så får träffa halva klassen på måndag istället. Bättre jag blir frisk snart så kan vara i skolan som det är inget lov mer, men så typiskt att man får de här när skolan börjar.
Imorgon blir de till stallet och rida och hjälpa malin när hon tävlar dressyr här hemma i KM. hon ska rida två st ponnyer så ska fixa lite s¨å hon slipper stressa som den! .
Och ska allt fixa david in för KM i hoppning dagen efter då.


så nu är de vara att vila så man blir bättre tills i morgon & mest bli bra tills söndag. pusss♥


ÅBY ..

här kommer det ett inlägg från vad som hände om gårdagen!
klockan ringde 7 på morgnen, och steg upp direkt ungeför! snacka om att jag var helt slut, jag skulle kunna ligga där till 12 eller något men nej nej var ju allt första skoldagen och jul lovet är slut nu "/
men drog på mig stallkläderna & åt lite frukost.
Tog bussen 5 i 8 sen och där träffa jag ankihh med, tag sen man träffade henne med, allitd trevligt att prata med henne,. humor (a) --
sen när vi kom till rece så fick vi stitta och vänta en hel timme till åby bussen kom! men där träffa vi endå Emma, Nannis och bussungen linnis.

när vi kom fram till åby-stallet så kan vi säga att de var svin kallt där! skulle kunna ha på mig ennu mer kläder men tycket endå att jag hade sjukt mycket kläder på mig men tydligen inte då! . får klä på mig mer nästa gång då !;) .. Vårt stall har de varamare kan jag vara säga. SRS!

fVar första gången våran grupp där¨ så lären vissa runt och så . vis runt 1 så hade vi ridlektion!
jag fick rida på en häst som hete Falco, en trevlig ponny/häst tycker jag allt.
lite speciel ibörjan men hittade han riktigt sanbbt och Anna tyckte jag red han jätte bra så vad kul att höra. aldrig suttit på hästen innan & aldrig sett den.

När vi skulle ta bussen hem så höll vi inte få komma med, snacka om sur gubbe allså! våra busskort funkade inte och de är skolan som ska fixa så de funkar. så han vart sur för vi inte betallade men skulle vi gjort då? som vi inte har pengar på oss och har ett busskort som ska funka vart vi en åker.
så på måndag blir de och prata med någon lärare i skolan.

När jag kom hem i sörping så gick ja direkt till stallet" där min ponny står"
sen när jag var klar där så gick jag hem och tog ett varm duche! det kan jag säga att de var sjukt skönt som jag frysit hela dagen.

det var min torsdag dag!

vill ha nu !

Åhh jag tror jag börjar bli galen!
jag sitter här och är dö sugen på grillchips, måste verkligen ha, men finns ingen som vill hänga med ner och köpa och jag går verkligen inte själv & jag bor ju med i en liten by med, så umgås inte med alla här,  & Aldrig att jag går själv .så jag får väl sitta här och grina och vänta tills i morgon jag kommer till stan så kan jag gå och köpa de. tss (a)
men jag som inte mår helt bra och ska krypa ner i sängen och kolla på film & har inget chips- detta sög! .


Svar på en fråga

Till Emelie :)

hejhej!
du hade en lite fråga som du skrev i går kväll & den var ju så här :

 Hejsan, du har riktigt fint hår & hårfärg tycker jag& jag vill med ha röttbrunt hår men vågar liksom inte och vet inte hur rött de ska vara i, skulle du vilja hjälpa mig :)? / emelie

Först får jag nog säga tack (:
ÄR du blond hårig nu ska du nog tänka riktigt noga innan du färgar tror jag, jag var blond för och det är min riktiga hårfärg med, det var et stor steg för mig att färga men jag gillar rödbrunt och fick helt enkelt bli de.
Men rödbrun finns så många olika fäger, jag tycker du ska ta en som är mer brunt i och lite rött i.  Det gjorde jag och vart super bra endå (Y);) Som du är blond innan och ska gå över till rödbrunt så blir de gasnka mörkt.
Men blir du inte nöjd och vill ha mer röd i så är de lätt att fixa. jag är nu mer rödhårig än brunt. 
 Men är du bruhårig nu så ska du självklart ha mer rött i som du är redan mörkhårig.

Hoppas detta hjälpte dig lite och bara fråga mer om du vill ha hjälp ♥


Morgon pigg?..

Nej jag är inte morgon pigg längre kan jag säga, vet inte riktigt vart de tagit vägen men som sakt jag är lite fram och tillbaka med det ^^
men mamma väkte mig klockan halv 10-10  tror jag den var runt , åt lite frukost var inte alls så hungrig, drog på mig stallkläderna och traska mig upp ditt. Och nu vill ni veta varför jag just gick upp så tidigt? men jag skulle hoppträna och david är ute i hagen & det kan ta ibland en stund att hämnta in han.

När jag kom upp ditt vid 11 så börja jag blocka in han och han ville inte komma in.ATTANS! höll på där ett tag men sen gick jag hämnta lite havre då kunde han allt komma, tss lite buusig av sig kan man säga att han är.
Vis halv 1 började min hopträning och kan säga att han var verkligen jätte fin, jag börjat hittar honom mer för varje gång jag hoppar honom. vi hoppade en banan & lite svängar.
Han är så duktig♥



Usch ja är osinkad och de är kallt som fan !..

02:14- japp de är natt

ojoj vad klockan börjar bli mycket allt ;) ska nog allt stänga av daton och knalla in till mitt rum och krypa ner i min älskade säng!
Usch i morgon ska ja upp tidigt, och tidigt för mig är runt halv 10-10 så nog bäst att gå lägga sig snart.
Men min kväll idag har faktist vart rolig & bra, umgås med mamma hela kvällen. vi har tränat ihop, kollat på film & ätit godmat tillsammans, alltid kul att umgås med min mamma♥
Jag ska börja träna ½ timme varje kväll nu! vi har något sak som är tydligen jätte bra så den ska ja testa ett tag så får se hur de allt går.

men Sitter och pratar med min underbar vänn felicia på msn, saknar henne verkligen!
hon och jag inte pratat med varandra på ettt tag men så är det ibland allt men kan bara säga en sak Miss You ♥
men som sakt nu känner jag att trött heten börjar komma så bäst att stänga av men vi hörs i morgon, godnatt allihopa.
pusssss♥


Poker Face


En dag..

Min dag idag, hum?  vart ska man börja, vaknade vid 11 skulle jag tro att klockan var, åt lite frukost sen gick ja ut med nemo en promenad, jag tycker inte att det var så jätte kallt ute då men jag vill verkligen att snön ska fösvinna snart, vill ha tillbaka den  sköna värmen, skulle vara så himlas skönt att ligga på grösmatan och sola,  eller  bäst att vara på en strand och umgås med underbar vänner men det är ju bara en dröm ungeför, som när man tittar ut från fönstret så ser jag bara vit över allt och det är snö! usch verkligen.
men jag gick till stallet sen iallfall och tog hand om fina ponnyn, men där kan jag säga att i stallet är de verkligen jätte kallt ,iallfall när det börjar bli lite senare. men jag red med malin idag, skulle rida ut men vart så mörkt fort. i morgon ska jag hoppa  så puss på de ♥


Idag har också min lilla vänn  adam kompit hem så får väl träffa han någon dag i veckan?
Och nu är det bara 1 dag kvar innan skolan börjar "/ vill verkligen inte börja,att börja plugga igen och allt sånt men ska bli skoj att träffa folket man inte träffat på lovet! allt blir som för ;).
HH1♥

vad har ni gjort idag då & hur mår ni :)?


Me & Patricia från nyår

-

har inte så mycket att skriva om idag, men jag mår bra idag och är allt frisk igen som tur så.
hatar verkligen att vara sjuk-
min dag har jag väl bara slappat och vart istallet!
Just jag nu har endå ankihh kommit hem och saknat henne, och snart börjar skolan igen, jaha jag vet inte om det kommer bli skoj att börja igen eller inte, men ska endå bli kul att träffa klassen får helt enkelt se hur detta blir! ♥


Sjuk !

jaha vad ska man skriva idag? ..
jag kan börja säga att jag är sjuk och att det är söndag! som jag var lite blond i går och trode de var söndag i går, men aja.
jag har bara sovit idag, jag vaknade klockan 12 då åt jag lite frukost men hade verkligen jätte ont i magen då så efter de gick jag och duchade. sen när jag kom ut ur duchen så kan jag ju säga att ja frös ihjäl så la mig direkt isängen och somnade då, klockan var väl runt 1 där. sen vakna jag upp vid 5 då min syster fråga om ja vill ha mat, så jag traska upp ur sängen måde fortfarande inte lika bra ! åt lite sen la jag mig igen isägen, vakan vid 9 och då var de väl lite bättre i min lilla mage, allså shit vilken social dag jag har haft eller inte x) .
jag kollade på någon film på 5:an på tv men min syster vid 9 då jag vaknade, inte så ofta jag umgås med henne liksom, kan ju säga att hon bor mycket hos sin pojkvän, så det var skoj att göra något med henne.

nu sitter jag här och klockan är 00:48 kan verkligen inte sova som jag sovit hela dagen men ska nog strax knalla in till mitt rum och lägga mig i sängen och kolla på OHT säsong 5. jag har redan sett den säsongen men måte kolla om innan ja börjar se säsong 6 som jag fick i julklapp.
men nu ska jag fixa lite så säger godnatt,puss♥



Nyårs bilder!

Bara fått bilderna från förfeste hos bellan men ska se till få alla andra någon gång..♥

Jah & Patricia, lite små lulliga där xD


Bellan

Bellan & jasmin, dom ska börja sjunga här.
kan ju säga att alla sjöng vacket.


Jossan & Eve



Mee & Bellan


det är ju lörd =O

Är man inte blond eller? jo jag har ju vart de en gång i tiden och är de igentligen, så nu som sak är jag ett kinderägg nu, är ju brunt utan på blond på insidan, men  lite smått gulligt elller vad säger ni? x)
nu skrev nyss patricia och sa att hon läste min senaste inlägg på bloggen och berättade att de inte var söndag, hum jag fatta inte vad hon snacka om men hon försökte få mig inse att det var lördag men ja trode inte på hene så jag gick  in på bdb och kollade. jo vem hade rätt då? inte var de jag iallfall. ATTANS säger jag bara! tsss
jag trode det var söndag, shit vad pinmant allså.
men ajaja det är ju lilla jag (a)
tack gmman att du berätta de för annars skulle ja tro de var måndag i morgon.
pusss♥


21:32, söndag

ucch usch idag är de allt söndag och som ni vet så hatar jag ju söndagar, de är den värsta dagen på hela veckan!
vet ni varför? jo för de finns verkligen inget att göra, msn blir helt slapp i hela kroppen och man lurar sig själv att det är skola imorgon fast det helt enkelt inte är de, men brukar ju vara så^^ men min dag börja iallfall med att jag gick upp halv 8 och då börja ja äta lite fukost sen bara dra på sig stall kläderna och gå ut i det kalla vädret, usch! kan säga klockan 08:00 på morgon så är de kallt ute.
men när jag kom upp till stallet så var de dags att byga upp banan.
sen vid 9 började hoppträningen allt!
idag var david verkligen jätte fin tycker jag och kände ja börjar hitta han mer och mer men mycker kvar som sakt men så är de ju alltid & på lörd tror ja nu som kommer är de KM hemmas så de blir först tävlingen allt SPÄNNANDE ♥ vi hoppade iallfall två rundor idag och andra rundan gick nog bäst tycker jag som ja hitta han mer där och fick till de bra. duktiiig ponny♥

Har ingen bild på david på denna dator så fick blid på hillma.
bilden är taget när jag hade dig i 2 veckor när syster jobbade i jönsköping.

Hum resten av dagen då? jo min bror & hans fru janis kom hit och gustav med så prata lite med dom men ja träffa dom bara 1 timme ungeför, för när jag kom hem från tränigen och allt så somna ja jag i sängen med stallkläderna på (y) hum lite trött kanske, tss
men när dom åkte hem sen så tog jag en varm duche och snacka om skönt, kan ju säga att man piggna till med.
sen har har ja bara legat i soffan oc slappnat av och ätit lite godis (a) lite smått mysigt eller vad säger ni?
men nu ska ja fixa en sak här på datan så hörs puss♥

sent inlägg

Nu är lilla jag här igen och är ledsen att jag inte bloggat sen nyår, som sakt är 2 dagar sen.
min nyår var faktist rikigt nice, förfest hos bellan. där små drack vi lite sen sjöng vi singerstar?
där var allt jasmin, jossan, eve &patty med ! so vi var allt 6 st.
vid halv 10 så tog patty och jag bussen in till stan och drog på fest vid polis huset någonstans där?
Robin möte upp oss där vi gick av spårvagnen, sen när vi kom in så var thea, issa, jennie & natta där med dom tjejerna går allt i min klass.
Det var riktigt trevligt där, det var bra folk som sakt.
Lite innan halv 12 så ståg alla bereda, sen när det slåg 12 då skåla vi och alla skrek GOTT NYTT ÅR!
sen in igen, vid halv 2 tog vi bussen hem.

det är var min nyår allt och jag gillar den ;)
bilder kommer men inte fått dom än.

pusss♥


RSS 2.0