Sitter i skolan

Hellu nu sitter jag i skolan och gör inget, vi har data - kunskap. vi skulle få en dator och få ett inlogging sak till datorena , idag blir de stallet och ta de lungt. så klart blir de datorn ikväll så skriver mer sen. pusss<3



mickis & jag. mallorca

Bröder.






Ni två betyder verkligen mycket,
Alexander & Andreas. mina två bröder <3

Utråkad !

jag hatar verkligen söndagar, man vet inte vad man ska göra , jag vakna kl 7 för jag skulle ha morgon fodrigeen och luchen. sen gjorde ja ornign halle så jag är klar där nu! så vad ska man göra nu*? klockan är 5 snart och känner att ja vill göra något men endå så orkar jag inte , så därför så sitter man här och pratar med folk.
men de trötnar jag om en stund vad ska lilla ja göra då ? .
jag var ute och gick en promenad med hunden en stund. så får väl göra de snart igen då :). måste ju hålla mig vaken kan ju inte sova nu.


SLÖ.

Jag är slö (a) ,.kan jag börja med tycker jag, ^^jag var jätte sugen på coco cola och min mamma tycker att ja skulle gå ner och köpa men ja orkade verkligen gå ner till fix/willys och köpa de , men sen kom hon på att hon skulle endå köpa något så hon och pappa åkte ner och köpte läsk till mig endå. så ja slapp gå ! Tihih . men jag är ju trött idag så då vill man inte gå ner ditt .


Lördag

Hellu idag har jag vart jätte seg verkligen, vakna kl 11 och sen låg jag i soffan och kollade på tv och käka frulle.
där låg jag kanske till 1 eller något ! åh vad kul , NOT  men ja var verkligen jätte trött.
sen gjorde ja orning på rumet. sen vart de att gå till stallet vid halv 3. fixa allt och sen gick ja ut och hoppade med halle. han var verkligen svin fin:O 120 han börja ställa sig upp och skutta runt på hela banan, då låg hindret på 1 meter men sen slutade han, när ja var klart med träningen så låg hindret på 120 . Sjukt fin verkligen. hoppas han går bra nästa helg. <3



28 agu

klockan ringde kl 6 och jag var verkligen dö trött men måste man gå till skolan så går man upp den tiden för att hinna med allt. tog bussen runt  8 och åkte med nannis & hanna :) , när vi kommer till skolan köper ja block och som man kan skriva med. så vi kom 1-2 min försnt men de gjorde inget för vi var inte sist in som tur så!
De var massor som var sjuka idag :/  stackars dom ,. hanna åkte hem sen.
Vi börjar halv 9 och fick sluta 11 idag, verkligen en slapp dag ,. hade englska på morgonen och sen datakunakap. Efter vi hade slutat så gick jag och nannis till Donkan. sen tog vi bussen hem vid 12.
När jag kom hem så gick ja till stallet direkt och tog hand om Halle & Hillma, hade båda hästarna idag för syster skulle på fest på kävllen och skulle fixa massor andra saker innan.
halle var fin och så, red dressyr ^^ .
Hillma hoppade ja med , fyfan vad fin hon var verkligen! jag har inte hoppat henne på 3 månader lite mer och de var sen ja tävlade henne då.  & då hoppade jag 1 meter bara men ja slutade med att hoppa 1,15 (Y) :D ..

på kävllen skullle jag träffa mattias men vart inte så sen :/ men vi skulle ses en annan dag :D <3 så min kväll vart att prata med felicia ungeför hela kvällen/ natten.


Wiiiiiiie

Vet ni vad jag har fått :O =D ?
en helt ny egen dator, helt överlycklig^^ . mamma och ja delade dator förut, men så kommer mamma och papa hem med en dator till mig. så nu har alla en egen dator hemma :D ..hehee


Fyfan

nu ligger jag här i sängen och har mens värk, jag säger de bara JAG HATAR DE ! ^^
hoppas de inte gör så ont ,man inte kan gå till skolan, men de tror ja faktist inte , för i morgon ska har jag fyllt upp känner jag ,
det är  !
1 . skolan
2 mattias
3 stallet
4 fest .

Eller
1 skolan
2 stallet
3 mattias / festen

Ahaha där ser ni fult upp . vet inte hur ja kommer inna !:O häste är viktgaste iallfall .
men ja får se hur mycket  ja hinner med då sjävl klart . men ajaj ni får veta hur min dag blir i morgon .
pussss<3




NFK

Idag ringde kl 6 som allitd nu rå. man går ju inte kvar i skolan i sörping och så  längre ! -men iallafall när jag vakna idag så var de dags att ta på sig stallkläderna och börja käka frulle . palla inte sminka mig idag eller så*^^^är ju faktist bara i ett stall hela dagen .
vi hade ridning idag i skolan och jag fick rida kari, de är en vit storhäst som är jätte trevligt tycker ja, inte många som tyckte o han . stackarn, men vi hade tiori medi två timmar. oj vad kul . kunde allt de där redan ,men de skadar ju inte få höra de en gång till . vi slutade själva hela dagen vid halv 3 tror ja kl var .
efter skolan så gick ja , nannis &hanna till stallet. ennu ett stall till allså ( SRS ) hemma . hehe lite mycket stall här nu tycker ja de vart.

Halle var jätte fin idag
, DUKTIG POLLE :D<3



Halle <3


Emma längst bort sen har vi linn<3


sen har vi mig och kari

Saknat

IDAG FICK JAG ALLT TRÄFFA PLUTTISEN <333 :´D


Skolan .

Jaha idag var de första skoldagen för mig, det var allt okej tycker jag , de började med att de spöregna på morgonen som inte var så kul . kul att få komma hem i sveige vädret igen. NOT :D hhehhe-.
men ja träffade dom små brudarna nannis & ankihh vid kullborg . de var kul att träfffa dom verkligen! .
sen tig vi bussen 5i i 8 . när vi kom till stan så träffade ja  emma & linn- sen var de dags att dra oss upp till skolan .tur så är de inte så jätte långt att gå .
men de var allt trevlig klass tror ja,kånner dom ju knappt. men dom ja var med idag var allt de^^: :) -
efter skolan sluta fick ja träffa bellan på bussen, den ungen har man saknat !! . sen träffade ja med jenny & sofia .trevligt trevligt .
sen gick ja hem och kollade på lite tv och låg och myste med lilla hunden man inte sett på ett tag häller.


HEMMA

Nu är lilla jag hemma från mallorca, jag kom sent i går kväll så ja orka de inte sätta mig vid datron då kände ja, men nu sitter jag här ´^^.
jag har haft de jätte bra verkligen, en dag var de 45 garade varm^^ då kändes det som man skulle dö. så då låg man i vattnet ungeför hela dagen , men ja vart sjuk i 2 dagar med så kanske inte var så  kul dom dagarna då . ,men ajaj jag överlevde .- :D.
DET KOMMER BLIDER SENARE, INTE  HAFT TID ATT LADDA UPP DOM.


Miss you.

kommer sakna min lilla knäppa anki massor :'(<3


Hejdå sverige, Hej mallorca .

det här är nog sista nlägget innan ja åker ikväll. Ni får verkligen har de bra,ta hand om er alla ihopa.
jag har iallfall packat klart en hel resväska. men blandade kläder. det nästan ja alltid kommer använda är bikinin skulle jag tro-. känns lite konstigt att åka iväg. jag har ju inte riktigt åkte iväg så här långt i hela mitt liv. så känns lite tomt att lämna men endå allt skönt att så verkligen slappna av innan skolan börjar för mig.
ska snart gå och ducha sen ska jag sova lite innan vi åker , för jag ska upp klockan 1 mitt på natten och dra oss till stockholm. Ska få sitta ibilen i ca 3 timmar upp ditt och sen ska ja få sitta vänta en timme innan vi ska flyga iväg till mallocra , så kommer vara sjukt trött verkligen!! . men ja klarar de här. bara lite små rädd att flyga ...



Nu börjar jag säga hej då till alla vännerna på msn / telefonen . asså shit, det känns så skumt :O. men vi ses när ja kommer hem .^^ .

Men ha de så bra och ses om en vecka,pusss<3


Stallet

Kom nyss hem från stallet , var där och tog han om bästa helle innan man drar då . så ja gosa lite med han och så . kommer sakna min lilla harlekin. <3
men bra att syster tar hand om han och så. tack syster yster:D<3
och sen träfffade ja anki & nannis innan ja skulle dra med, det var allt  treligt att snacka med dom ett tag innan man åker ikväll.
menmen skiver mer sen , (:<3



00:12

Hejjj . jag sitter här i mörket och lyssnar på musik, det blir väldigt blandad musik , från lung till fart låtar. de är grejer de att lyssna på blandat. ! ,
jag vet inte riktigt vad jag ska göra , jag börjar ju faktist att bli lite små trött så de kanske är dags att lägga sig i sängen och sova. men jag somnar ju endå inte om ja lägger mig ner , för ja får endå sms som man ligger och svara tills man somnar xD. hahaha bra^^ 
jag sitter och pratar med danielle, mattihas & Pz på msn .dom är allitd vakna dom.iallfall danielle, hon är trevlig allt .
vi sitter och pratar om hur kim & adam är bruna . låter skoj va xD hahahaa .NOT. menendå:D
och jag glad att mattihas har komit hem nu med från thalinad, saknat den lilla pöjken :)
men nu rinner klockan iväg som ja brukar säga. så ska nog allt sova .puss<3


Klara^^









Så här såg vi ut innan vi åkte till kyrkan , jag ocg min syster, VI ÄR INTE LIKA VARANDRA ELLER HUR :)?



Fixnade innan bröllopet

På morgonen fick vi gå ner till frisan och fixa fryserer, dom var fina alla 3 tycker jag allt :)  vi var där till halv 9 til klockan halv 3. det tog 1½ timme för mig och mickis men amanda tog de 2 timmar och lite mer ungeför . men honm har ju så långt hår med . efter de så åkte vi hem och ja tog en macka var svin hundrig för at sitta där i flera timmar. men sen gjorde vi orning oss, sminka & toh på asss kläningarna,



Mickis, brudtärnan :)


Amanda

Jag, mitt hår inte riktigty klart där än.


Gucci


Nattprat..

Nu har jag vart hemma en ganska lång stund sen när vi åkte hem från bröllopet. bildern kommer in snart ja lovar.haft en tuff dag , fixa hår och sånt . men snart så .
men klockan är 00:31 och jag är tillbaka till de gamla känns det som^^ jag sitter upp och kan inte sova. låter de bekant ?.hum konstigt allså.  jag sitter och snackar mest med ceffa faktist på msn , han är alltid rolig .HAHAHA . han är ju alltid vaken så vi brukar sitta ochprata vid denna tid , det är ju många mer som är vakna men dom är så sega att prata med (a) snäll lilla jag är. men det är ju allt så.
Men ja måste säga att jag fryser och de är mörkt i hela rumet, fyfan! borde kanske hämnta en liten filt och krupa mig ner i , jag har ju fatkist Gucci här. det ä'r allt min brors hund , är hund vakt men de är inte samma bror som gift sig.
de värsta är att de inte går och tända lampan i mitt rum  . är  bara dator kärmen som lysser upp i rumet . BRAVO ,



En timme senare !
Yees ja sitter allt kvar här, kan säga att ja börjar bli lite tröttare. jag tog bort filten för en stund sen .som ja inte fryser mer men de är mökt fortfarande och hunden ligger brevid mig än . funderar på att stänga av datorn och se på film kanske. One Tree Hill`? Elller nae jag skoja får bli en annan film .men skriver i morgon om bröllopet och bilder kommer då .
pussss & godnatt<3


Snabb besök.

Hejhej,nu skirver jag lite fort här, klockan är halv 8 på morgonen och kl halv9 ska jag vara hos frisan :O fyfan vad tidigt kan jag säga . men jag ska ju allt gå på bröllop inte vilket bröllop som helst utan min brors.  så jag ska gå till frisan för att göra en håruppstättning.
men nu ser jag att klockan springer iväg, måste hinna käka frukost med^` men ni får se hur  det ser ut sen .
pusss<3

FREDAG..

Nu gick jonte nyss hem^^ klockan är 2 . jag har umgås med den lilla pöjken ikväll, igentligen så skulle gart , lina & bellan  komma men bellan kom från sin fotbolls match när kl var runt 9 så hon var allt lite trött & de kan man ju själv klart förstå. och gart palla inte med sörping ,hahaha kan ja förstå han faktist . och lina skulle träffa agens så vart bara jonte och jag kvar i en liten slupp :P.? . men han kom till mig runt 8 eller halv9? skitsamma han kom runt den tiden .då skulle han allt käka så vi gick till Vi&NI. men ja käka inte ,mår ju inte så bra när jag äter pizza. efter de gick vi allt  hem till mig . då vart de lite vid datorn,han skulle kolla på en bil lite snabbt ,sen spelade vi kort . vem vann då, jo jag ! :D är man inte allt bäst eller.. hhehe , sen hjälpte han min syster med hennes dator lite snabbt. sen satt vi och prata lite skit allt.sen vid halv 2 så åkte han hem .



Halle

hejj jag kom nyss hem från stallet^^ träffade allt lite fölk där som allt roliga och trevliga . men en som alltid ler är ju själv klart sofia som gjorde min blogg. men iallfall! jag tog hand både hilma och halle idag . första mockade jag '& gjorde hö påsar åt dom. sen fixade ja hillma men som ja inte skulle rida henne eller gick inte som hon hade blött lera i hela kroppen så fick allt ducha henne . men ja hoppade allt på hallebusss , vi hoppade runt 1,20
idag . jätte fin och så men sen börja han duma sig lite . ställde sig på bakbenen lite över allt  utan framför  hindrer .,men sen sluta han altt med dee. då hoppade han enu bättre sen :) (Y) han är lite rolig han <3 .
softa som tagit bilderna ..



1.20 ,

1.10

90 cm

1-10-1.20




Vem passar bäst?

Vem passar bäst i kläningen ?
jag tycker verklien Vanessa Hudgens, för hon kan hålla upp kläningen, paris Hilton hängder den bara , INTE SNYGGT .,



Rubrik

Jaha ibland är de svårt att komma på en rubrik men här sitter jag iallfall och är precis nyvaken . men går ju alltid själv klart till datorn först och sen frulle , så ska snart göra en egen frukost för alla andra har redan ätit , men som jag inte ä'r hungrig än så får de vänta . jag sitter iallfall och pratar med pata, han trode inte lilla ja kunde vara vaken nu?^^ ,. han tycker det var lite för tidigt för mig. men vaknar man pigg så kan man inte göra något åt det.
och jag tycker nog lite synd om han för hans pappa väckte han kl 8 :O , heheh, för att han ska vänja sig att gå upp tidigt til skolan sen . (Y)  stackars han. men själv kan ja sova länge tills på sönd men sen allt är man i mallorca då kan man inte sova bort dagarna .

men ha de så gött så länge ;D<3


Just nu..

Nu sitter jag i mörkret i mitt rum och lysnar på regnet, de är allt lite mysigt eller vad tycker ni ;)?.
funderar på att gå lägga mig snart klockan är ju allt 00:19 så är väl dags snart, känns som aldrig dagen tar slut *.
man kan ju undra hur mycket folk verkligen sitter uppe på nätterna igentligen, jag borde vara en av dom.
jag har ju lite svårt att sova men de 'är nog för det är sommarlov & snart är de slut med, hum kul ! .men ja får ju en vecka extra en alla andra då men endå . tycker det kan vara fint väder dom här sista dagarn i sverige så man får dom sista sommar känslan innan man åker iväg iställer för allt regn som har höllt på i två dagar nu.
men oj nu ser jag att klockan springer iväg , dags att kolla på en film känner jag så lilla jag kan somna.
men vi hörs i morgon puss hej:)



Vandra runt i sörping ..

Träffade nyss vickan och kan säga att det var sjukt kul att träffa dig gumman , inte sett dig sen vi slutade skolan så de var skojigt,
vi vandra runt i hela sörping kan man säga.
vid 3 minuter äver 5 så träffade jag vickan då sen så gick vi direkt och kollade på när bellan tränade fotboll vid ramunder hallen typ .vi satt där och kolla de en stund ,en värst är vi fattade inte vad dom höll på med . fyfan de låter bra . men sen orka vi inte sitta kvar där mer så då gick vi där ifrån och gick i mot Vi&Ni för att kolla vad pizzorna kosta där.men när vi gjorde de gick  vi till fixs pizzoria sen hade vi en kvar vid kullens som var dö långt att gå.menmen måste man kollaså gör man de . och nu undrar ni varför vi gick och kolla vad de kosta , jo för jonte ska äta pizza i morgon han vill veta vad de kosta. lilla ja ärsjälv klart snäll och går runt hela sörping :)..
men efter allt kollande efter pizzorna så gick vi satt och vid aulan och guglade och snacka om allt möjligt.
de började regan lite så med .så runt 8 så åkte vickan hem och ja drog mig hemåt med då.
Trevlig dag verkligen <3




Designen ^^

Jag vill börja tack sofia svensson som har gjort min design under denna kväll .
den är verkligen läcker, tysen tackgumman <3

GRATTIS SYSTER <3


Amanda Nilssson 18 år<3

VAKEN =D

Nu är ja äntligen vaken, kl är 11 men igentligen har jag vart vaken en gång innan då , var vaken vid halv 8 för att sjunga för syster som fyller 18 år idag, GRATTIS SIIS <3 men efter firat henne på morgoen så kunde ja inte hålla mig upp var verkligen svin trött så jag nästan somnade i henne säng så gick och la mig igen .



13:53 är klockan nu och ja kom nästa nyss ut från duchen, och ska börja göra orning min nu , för snart kommer gästerna och dom  kommer vid halv 3 så jag får rappa här nu känner jag, men det gör ju inget att ja är lite sen som det inte jag som fyller år.-  efter jag gahar fikat så ska jag träffa Vickan.
men nu måste jag allt snabba på här  men skriver senare .puss


Hillma

syster har en väldigt fin häst kan jag säga , det är jag som rider:O =D



MALLORCA

3 DAGAR KVAR SÅ DARA JAG :O :D ,
KOMMER SAKNA ALLA <3


God Morgon

vaknade ungeför nyss.. min syster kom in i rumet och letade efter en sak & då vaknade jag , hum kul?
så var väl bara att traska sig upp från sängen och själv klart hamnade man här framför datron som man ingetligen ska gå k'äka frulle. men frullen får allt bli snart. i går somnade jag runt 2 -halv 3 :O jo jag vet sa ju att jag inte kan sova längre ,jag har väl ändrat på dygnet. men jag är verkligen pigg endå nu jag vaknade , kl är ju bara faktist 12:35
 .
men jag vaknar alltid pigg nu, kostigt eller nog, men sån är väl jag nu .



Vad händer på denna dag då ? ., det är onsdag och vet verkligen inte vad som kommer hända idag ., men de märker vi. det blir ju stallet men se vet jafan .. har de gött så länge ;D<3

Sov problem

Jag kan aldrig somna lägre ! jag fattar inte vad som är felet , jag sitter upp ungeför halva natten och är inte tröttt under den tiden jag är upp. kl är nu 00:02 och jag kommer inte somna på ett tag kan jag säga. på ett sätt så strör det mig inte men på något sätt så gör de. jag skulle vilja sova tidigt någon dag. tänk när skolan börjar, jag kommer vara helt död i skolan. somna på lektionerna eller något  det är inte så bra alls .. Nahe ja får verkligen ta tag i det snart , men jag känner att ja får slappa nästa sista veckan här . som sista veckan kommer ja endå vara utomlands då kommer ja gå upp tidigt .



Snart drar ja ;D

Fyfan vad skönt för snart drar jag till mallorca och jag åker när skolan börjar ,  så det betyder att jag får en vecka extra på sommar lovet, tänk så skönt att få ligga på stranden och bara ha de gött, men jag ska allt tänka på er där hemma som får gå i skolan och sitta på lektion. tycker lite synd om er..

 så Mallorca om 5 dagar :O kan verkligen inte förstå de, är svin rädd att flygga så jag hoppas att de går bra (: <3


Sola solarium -

NU SKA JAG ALLT GÅ NER OCH SOL SOLARIUM, HAR JU ALLT TYP ETT EGET MEN HAR ALDRIG ANVÄNT DE FÖRS NU , ELLER GJORT DE 2 GÅNGER MEN NU SKA JA ANVÄNDA DE MYCKET SÅ DE HÄNDER NÄGOT :D .
annrs blir är de ingen mening med det .


Stallet

Heejjj ni sitter jag här igen och har väl inte så mycker att säga just nu känner jag , min dag har vara gått ut på att jag vart i stallet och fixar men hästarna .
både ridit på halle & hillma . jag börja och ta en liten skritt tur med halle ut i skogen och sen vart de paddocken^^ han var väl lite jobbig men sen till slut vart han fin . Och hillma har ja inte ridit på sjukt länge och hon var verkligen jätte fin tycker ja .  så nu ska jag väl slappa och ta de lungt , eller ska jag väl ut, får se hetl enkelt :D
puss så länge :)

Norrköping idag xD

Hejjjj
idag har jag faktist orka åka in till norrköping ;D Whoho .,.
jag tog bussen vid 15:55 men jag fick ju själv klart sitta och vänta på den liten stund så malin E gjorde mig till sälskap och så innan sega bussen kom . den var allt lite sen med , usch . men de var kul att snakcka med henne innan allt .
när jag gick av vid södertull så gick jag upp mot ekotp, där allt linapiiina bor^^  hon har ju en uppförsbacka till henne alla tycker att den är skit jobbig att gå upp för den och tar lång tid men nae fan :D .
men lina log och sov när jag kom dit , hon hade inte sovit så mycket på hela natten tydligen och de syndes .,
men ja skulle ju ditt för mest umgås med jonte så han var ju social iallfall .
sen när lina vakna så satt alla tre och snacka  och sen kom agnes.
när klockan var runt 7 så skulle jonte hem så då drog jag med som min buss gick ungeför då med .
men jontes gick före min så¨efter han hade åkt så träffade jag allt på pinglorna Sara, Matilda & Eve^^ shit vad länge sen ja träffade alla tre ,. så vi ståg och prata en stund de var allt trevligt :)
När jag kom hem sen så var min bror där. han klagade på att ja är fortfarande vit , men ja sa att de allt kommer snart .
men nu ska jag allt ta en varm duche. puss<3


(:

heelluu :D
idag träffas ja äntligen malin , hon var i stallet när jag var där :)
vet ni hur länge sen ja träffade henne ? kanske 3 veckor sen^^ men hon har vart jätte sjuk ¨så  inte så konstigt häller men endå saknat henne. så vi pratade och skrattade om allt möjligt, tur att hon mår bättre nu och så <3


10 augusti


Bara för min brors son är sötaste (: .

Morgon pigg

Heeellu :D
här sitter jag och har städar rumet  och käkat frulle + kollar på tv , och klockan är bara halv 09:55 och jag vaknade väl runt halv 9 skulle ja tror, det tycker ja är verkligen ett rekord för mig i sommar ungefär om man inte räknar med morgon fodrign & tävling då .
men iallfall jag är verkligen jättte jätte pigg =D kan man undra varför ? .. jag somna inte först halv 1-1 i går kväll och jag vaknar tidigt^^ det är inte min gej att göra men då blir min mamma glad att ja inte sover bort halva dagen ;D hahaha .
och snart har jag med tänk att dra mig till stallet och ta hand om pollen för sen ska ja kanske dra mig in till stan..
+ så ska ja sola solarium idag med..
men skriver mer sen pusss <3

NattiNatti

Hellu ;) .
ni sitter ja här helt ny duchat och har en stor luftig tröja på mig, de är grjer de allt ;D hahaha .
kl är 23:47 och är fortfarande pigg, jag måste verkligen lära mig att gå lägga mig snart men de gör jag efter ja  vart utomalnds mycker bättre då .. det är ju allt sommar lov än .
och så ligger hunden brevid mig här nere på glovet , mysspyss .
och just ja höll¨på att glöma, jag ska ju faktist smsa felicia så hon kan ringa mig, hon vill allt prata med mig. du är saknde unge <3:) . så får väl allt dra mig till sängen snart och logga ur här .
men vi hörs i morgon , pusshej <3

Härlig dag^^

Måste bara säga att vädret vart helt underbart idag & ja har haft en nice idag kan ja säga .
jag umgås med min stora syster och de händer tyvärr inte så ofta :/ men ida gjorde vi allt de:) ,
hon hängde med mig när jag skulle sola solarium det är ju inte så jätte kul att ligga där själv så vi pratade om allt möjligt .  hon solade självklart med.  efter de så gick ja ut i de fina vädret igen och la mig på en filt . idag var verkligen solar dag för mig , men kan säga att det är de enda jag har gjort idag .
Måste också säga att ja fått lite färg på mig, utan benan då :/ .. men va fan de kommer snart hoppas ja (a) .
så hoppas verkligen det är fint väder i morgon med så jag kan ta en liten filt och lägga mig på gräsmattan . Sälskap skadar inte häller ;D? . hehhe ^^





Sola ;D

Hellu nu är kl 13:34 och jag ska snart dra mig ut och sola lite, kan ni tänka er de, jag ska sola ? =D hahha .^^
jag måste ju bli lite brunare innan ja drar till mallorca så här blek kan jag verkligen inte se ut .
jag är nästan så blek som ett spöke känns de som . fyfan xD men ja har också svårt att bli brun så nu ska ja allt bli brun, ska lägga massor tid på den här nu . så lycka mig till så hörs vi puss <3


Mickis & jag

Morgon Fodring .

Hellu :D
nu sitter man här och kom nyss hem från stallet mitt på morgonen, ska snart äta lite frulle  känner att jag behöver äta lite, är ju allt lite smått hungrig. ^^ gick upp halv 7 för at fodra hästarna, hum gud vad kul menmen så är de allt.
det gick ganska fort idag tycker ja, jag och min stora syster var klara runt 9 idag brukar annars vara klara vid 10 lr något sånt . 
Jag gjorde klart allt hos halle men ja red inte då som han ska vila idag, jag tävlade ju igår skulle ha gjort det idag med men jag strök mig,
Idag får ja se vad som händer ? . just nu har jag ingenaning men det märker man alltid .,
jag ska stöda nu på rumet så skirver mer sen;)Pusss<3


*

JAG VET INTE HUR JAG SKA GÖRA :'/:') ? <3
endå så vill jag men endå känner jag att ja inte kan göra de. älskoo


Tävling ^!

Hellu ;D
idag är ja inte på världens bästa humör, hum de undrar ni säkert varför xD `^`^
idag väckte mamma mig kl halv 7 så ja skulle innan äta lite frulle inna jahg gick upp till stallet.
vid rutn 7 s¨å var jag i stallet och fodra halle sen börja ja göra orning han, borsta han och gjorde han fin allt.
vis vid halv 8 så kom mamma och pappa så då vart de dags att lasta in han . Joo han ville verkligen åka iväg. de tog runt 45 min för att få in han idag, vet inte vad de var med han ? . men vi fick in han allt sen som tur de .
Anki såg mitt humör att stiga upp (a) .
när vi kom fram så hann ja inte gå banan men gjorde inget som den vad enkel . ja kollade när en B-poony hoppade som tur så gick hon nolla och allt så fick se lite svängar ;) (Y) .
första klassen I LB så var han helt konstig allså, han spände hela kroppen och stanade bada där vägarade att gå fram, så kom över 1 hinder där. ÅH  glad ja var (Y) NOT .
i andra klassen i LA så red ja sjukt mycket bättre, han gick lite mer fram då men gjorde ungeför samma sak i lb, men i la så kom ja över 3 hinder (Y) - jätte glad verkligen på han, NOT .. fyfan. och så vart ja förbanad på ryttaren som red efter mig hn ställde sig framför de hinder ja skulle rida i mot . TACK .
menmen ^^ . så nästa tävling 'är på hemma plan den 5 så lycka oss till där istället xD hahaha

:

7 augusti

Godmorgon sötisar ;D idag vakna ja kl 10 ungeför eller min syster väckte mig för att fråga en sak men vet inte vad klockan var då , men somna om då vakna ja 10 .. menmen ,. när jag gick upp så tog jag lite frulle in till soffan och satt mig där och vämtade på att våra bästa år skulle börja .
de är verkligen bra allså nu, för för några år sen fatta man verkligen ingenting , men nu är de bra allt^^ de händer ju så lite på ett avsnitt, missar man något på två dagar så gör det verkligen inget allt . men förstår endå . menajja . efter ja kollade klart där så vart de datorn. brukar går ut med hunden då som ja var själv hemma nu men han hade redan gått ut . så.
Idag händer det inte så mycker för min del skulle ja tro, utan jag ska dra till stallet vid 5 skulle ja tro och fixa orning halle in för tävligen i morgon. så ska smörja , bada han , mocka , packa så ja kommer vara där uppe allt ett tag där.
han måste ju se fin ut i morgon.

Men ajja , skiver mer ikväll .Puss/ Thildaa


Sommar bad^^

Hellu ;D
sorry jag har inte uppdaterat något på två dagar ungeför tror jag, ledsen för de.
men gör ja allt de så glad för de:D naevers , men i går hade ja en jättw trevlig dag, så himla varmt  som de ska vara på sommaren, det har inte vart så fint väder på ett tag så kom de i går, riktigt skönt allt ,Tack för de ^^ . så jag passa på att åka och bada. Åkte ut med Bror och hans flickvän , lille bror & mamma + hundarna.
Vi åkte till östraryd någon stans, vet inte riktigt vart de var med mot de hållet iallfall.
Det var varmt i vattner faktist, ja brukar vara kanska känslig för att bada men nej då ja hoppade i  STOLT:D  hahaha .
jag bade också med hundarna.
Vi åkte ungefär ut vid 11 kom hem kl halv 3-3 :) så de var en härlig dag, äntligen känna att de är sommar .
När ja kom hem så drog ja till stallet och red ut på pluttisen, shit vad han kan galobbera den ponnyn :O:D . släppte iväg han 2/3 gånger, han tyckte de var verkligen svin kul, det är en så härlig känsla. att få sitta på hans rygg är den nästa de bästa man vet. <3


Hoppträning idag -

Idah hoppträna ja för sofia, han var verkligen sjuk fin kan ja säga^^ jag har ju inte tränat och hoppat på jätte länge men han var jätte fräs som tur de. han var lugn men han var riktigt på .
vi hoppade en lite bana på 100 meter,  jag ska ju tävla i helgen i två dagar i rad så vi ville inte ta i riktigt ., men nu hoppas jag verkligen att han går fint och sÅ i helgen, skulle verkligen bli glad då .
 ÄLSKAR DIG HARLEKIN<3



Trött (a)

Hellu alla sötisar ;D
idag kan man säga att man är riktigt seg, jag vakna runt halv 1 (a) men de är ju faktist en timme tidigare än igår.
gick upp ur sängen kanska fort, gick till köket där satt syster och tilda, tida hade sovit hos oss i natt. men dom satt inte kvar och käka frulle med mig, dom var ju allt klara för ganska länge sen. men ajaj mamma kom och satt sig hos mig hon är allt för söt.
När jag käka klart så vart de datorn liten stund sen tog ja en varm duche , ja frös som fan allså^^ fatta inte att ja kunde ha gjort de som de är skönt ute, de är ju liksom fint väder och allt.
men när jag hade duchat klart hade jag fått ett sms av sofia min tränare, hon ville att jag skulle hjälpa henne i morgon med ridlägren , skulle hoppa något ( visa) . så de blir i morgon då . ungeför 17.20 ;D .
och nu sitter jag lyssnar på musik, en sång som är bra tycker ja allt . hon som sjunger är med i One Tree Hill, hon heter Kate Voegele. och så sitt jag snackar med lite gött folk på msn.
ska väl dra upp till stallet snart skulle ja tro? ^^ -  men ja är ju allt lite seg idag och så. men piggar på mig när ja kommer ut, så får väl klä på mig stallet kläderna och dra mig upp dit .

Skiver mer senare, puss <3

Felicia Holm

Du är verkligen saknad unge, en hel månad sen ja träffade dig och jätte länge sen ja pratade med dig nu.
du skulle ju ha vart hos mig nu, det är verkligen synd att du inte 'är här.
vår vänskap har vart i 2 ½ år nu du betyder verkligen enormt myckert för mig .
jag kan verkligen prat och säga allt till dig, litar verkligen på.
Älskar dig vännen <3


UteBion ;D

Tjengeling ;D
nu kommer de ettt inlägg under kvällen.
vid runt kl 8 så gick ja ner till ramunde och träffade izza & bellan,men själv klart var ju mer folk där ;) .
där sa vi och häcka ett litet tag och väntade på bussen som gick till stan, vi skulle själv klart till utebion.
men inna vi gick så pratade ja lite med pontus de var sett tag sen, synd att du inte kunde hänga med in till stan. men iallfall. vi tog bussen runt 9 då .
när vi kom in till stan så gick vi först hem till lina.
bellan och izza var tuvungen att pissa, sen drog vi till eber där utebion är.
och vi satt oss och kollade lite på filmen sen prata lite folk . men det var sjukt segt^^ det vart kanppt folk där så vi drog hem myckte tidigare än vi hade räknat med då. men aja gör väl endå inte så mycket, en lyckad kväll nästa gång ;D ?
när vi kom tillbaka till sörping så stanna vi vid jennah och snacka med lite folk där .
sen drog bellan jag hem, hon hade moppen så hon körde hem mig , så söt är hon allt :D
när jag kom hem så kom jag inte in, hade inga nycklar med mig och dörren vad lås :O:D hum bra jobbat . men smsa mamma att hon skulle öppna åt mig. 
när ja kom in kollade ja på tv med mammi och tog en macka.
Jaha sen vart de allt datorn (a) =D
kvällen vart väl helt okej endå, men inte helt okej^^ kunde vara bättre men gör inget, träffade allt vännerna <3

Nu ska jag sova, Puss & smek <3

Bellan danasar, izza

Izza <3

Bellan dansar sönder ;D

***

Imorse vakna jag runt halv 2 :O . helt knäpp jag vet, men ´kan ju inte somna förs kl 2-3 på nätterna nu^^ .
jag trode kl var kanske 10 när vaknde men nepp de hade ja fel . vaknar upp med min söta hund i sägen.
gick upp ur sängen och gick till köket och börja fixa frulle till mig. xD ..
sen kom mamma hem pch ser mig käka frulle lite över halv 2 . åh de kändes ju verkligen bra  (Y) . men hon skratta åt mig istället och sa ingen. hehe ^^
runt vid halv 3 gick jag till stallet och tog hand om pollen. han var verkligen jätte fin idag när jag red , vi trava lite över pommar och så .. han mjukna till lite då . red på volter och shit med. han är verkligen sjukt fin . älskar dig ponny<3
Hum händer ikväll de märker vi :D
skriver mer sen, pusshej<3



Ute kväll i sörping

Tjenan, kvällen i går vart helt ändrat, ja skulle ju träffat angelicia men vart inte så, jag träffade elin istället som jag inte knaske har träffat på ett halv år lr något . SHIT verkligen . men de var allt kul att träffa dig.
underkvällen så gick vi ner till sörping, hum de "roligaste" ;D nepp . men ajaja. 
vi gick mot fix och satt oss bakom där runt hörnet , elin skulle hälsa på några så vi fasna där typ och satt och prata med emelie och krille. dom var lite roliga och busiga ;D hahaha .
sen efter en stund så åkte emelie hem och packa saker . så då satt vi 3 kvar en stund, snacka om allt möjligt .
sen orkade ja och elin sitta kvar där med så vi gick därifrån och krille gick någon annan stans . när gick över vägen så träffat vi på nannis ;D ståg och pratade med henne en stund, sen fortsätta vi ditt vi skulle . till slut så var vi vid kanalen xD långt vi hae gått då ;D och där träffade vi på krille igen xD
sen vid runt halv 9 gick ja med., det vart så segt och orkade inte vara kvar , elin skulle iväg .;D .

det vart kul att träffas igen verkligen, de hart gått fram och tillbaka mellan oss men så gör man ibland. <3


Elin pratar i tele ;D snyggt allså<3


Krille

NEMO

För några minuter sen så var jag och gick ut med hunden, vi gick en långpromenad allt.
du är ju för söt min älskade voovve :D<3




**

Nu sitter jag här och väntar på att angelica ska ringa mig & jag orkar vekrligen inte göra orning mig känner ja . sitter här med ett line och mjuksbyxor (y)  det är verkligen sjukt skönt ibland och får inte glöma värdens snygaste frilla man har med ;D de 'är allt som en boll^^ hum de är grejer de (a) HAHAHA  .
Vi får se vad vi ska hitta på¨under denna dag jag och angelica , felicia skulle ju ha kommit men nepp vart tydligen inte så :/ . men hon kommer väl en annan dag hoppas man väl liksom ;D Men ajaja så är det ibland.
när man är allt med angelicia då är de allt mycket flum och skratt, man ler alltid med henne, det är tur de liksom ;D
men de kanskeblir lite film mys troligtvis som hon är också allt lite seg idag. men de skadar aldrig .


2 augusti

Godmorgon allt gött folk ;D
idag gick jag upp kl 6, inte helt klockt men ajaj har man stall fodring så måste man allt gå upp den tiden men som tur så har man inte de för ofta (y):D .
Allt gick bra och snabbt som det inte är så många hästar i stallet & de är riktigit skönt faktist. slippa släppa ut så många. 
Efter jag gjorde klart allt i stallet så fixade jag orning hos halle :) . 
så nu slipper ja gå upp ditt igen lr hur man ska säga, allt är klart ^^ -
idag vet jag inte riktigt vad som händer som felicia skulle komma idag lr vet inte ens om hon kommer :O:S ?
får inte tag på henne och de stör mig verkligen mycket nu kan jag säga. .
men aja får väl se vad som händer . annrs träffar ja väl bellan och andra gött folk :D

skriver mer sen, PusssHej <3

 

Ska jag , ska ja inte ;)?

Asså jag vet inte hur jag ska göra ikväll? ;D .
jag är bjuden på fest i hageby men jag känner liksom bara en där (Y) . och ja tänkte liksom inte åka ditt själv, och + så tycker ja inte om själva hageby (A) sorry om de är  ni  som bor där .
Eller så hänger ja på ramunder, men hur kul ä'r de då;D? inte alls ^^
och plus så jobbar jag i morgon ! fyfan xD ..
Hum hur gör jag nurå ;D?


1 augusti

Godmorgon eller godeftermidag kanske de heter ;D .
men iallfal idag vakna runt kl 11 och snacka om att ja g var trött. ja pratde ju med felicia till kl 1-2 på natten. 
Hhahahaha säger jag bara. <3 =D
men gick upp från sängen och käkade frulle och satt mig framför tv, de är allt nice de ;)
efter det gick ja upp till prinsen, det vart knappt några istallet kan ja säga- de vart syster och tilda. dom skulle endå rida ut så vart själv i stallet . men kan säga att de är verkligen skönt att vara de ibland .
men jag gjorde orning han till ett rid pass.
vi hade kondtions träning idag och han var jätte duktg, men hade lite svårt att hålla samma takt hela tiden (a) han ville liksom dra och springa snabbare hela tiden , menmen .. ;D 
tycker om han endå <3
'







skriver mer sen vad som har hänt under dagen ;D
pussshej <3

RSS 2.0