Hej bloggen / natt ,

Åh yes erik kom med, han är med i själva tävligen och han sitter självklart säkert.




 
men ajja nu ligger jag i sägen och lyssnar på musik & pratar ganska med med patty. hon är ju för söt allt, thihi<3
usch de är mörkt i hela mitt rum men ja orkar inte gå och tända. för de ska endå släcka den sen så. + så är jag jätte pigg men kanske inte så konstigt, som ja sov typ hela dagen efter skolan. jag var ju så trött så klart man somna, men när man är vaknar så mår ja fan illa:/? vet ifan men tror för jag sovit på dagen jätte länge sen när man ska sova nu så kan man inte de just nu då mår ja illa. men som tur så finns de folk man kan sitta och snacka med , mest killar faktist men dom är roliga dom allt .

Jaha jag funderar på att kolla på någon film som ja är pigg. då kanske ja blir lite trött, och somnar tillomed när filmen rullar om man har tur.

i morgon blir de iallfall NFK i skolan . !!

PUSSS<3



Ikväll/ IDOL.

Heeej bloggen nu är jag vaken allt igen. min mamma väckte mig när idol började som ja sa till henne att göra de! man får liksom inte missa det för erik sjunger ikväll. han är så grymt bra.
så nu ska ja sätta mig framför tv och äta vindruvor. lite små gott ;)?


Efter idol / fyfan hoppas ni röstar på erik allså.
dom ja tror som går vidare ikväll är erik & robih tror ja han efter , mins fan inte,.
men dom hoppas ja med på! .
Erik är iallfall den bästa killen i idol i år tycker jag, han kommer komma långt om han går vidare.
som jyrun sa : Den nya flick idolen xD så sant så ! haahhaha ..

så nu ska jag bara sitta och vänta ca 1 timme tills idol börjar igen för då är de röstningen klart och får veta vilka som kommer med åch vilka som får tyvärr lämna idol för alltid kanske. så MISSA INTE DETTA ^^

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1235263&renderingdepartment=2.34558


Sova " 16:46"

Hej bloggläsare.
nu ligger jag här i sängen och ska sova lite snart tror ja? eller känns som jag kommer somna snart och då 'är de inte bra ha datorn i knät på mig. ¨^ jag mår inte så bra, känner mig lite hänig och så. jag är verkligen svin trött ! UschUsch, ja höll på att gå hem från min apu men gjorde de inte då . dom var snälla så jag fick ta de lungt. dom såg att jag inte var helt gry.
när jag kom hem så tog jag en varm duche, ja frös ihjäl asså. det är så skönt att ta ett varmt duche när man inte känner sig helt bra med. Eller håller ni inte med ?

Jaha idag händer det inte så mkt skulle ja tro, redan tagit hand om halle. enda som händer är att se på idol ikväll- HEJJA ERIK :D .
nae nu ska jag sova.
Bloggar mer sen när ja vaknar. PUSSSS<3


Sova kanske ?

Nu sitter jag här igen allt. !
funderar på att gå lägga mig nu, jag får faktist sov morgon i morgon^^ nu kommer ni tycka att min sovmorgon är ingen sovmorgon.men får sova till kl halv 8, det är fan länge skillnad från att gå upp kl 6 varje dag annrs.
jag har ju apu i morgon så inte så jätte jobbigt i morgon.
jag känner mig lite smått sjuk med :/ inte alls bra känner jag! så därför ja ska allt sova nu. stänga av datan och lägger ner den på golvet, jag ligger ju redan i sängen så. tar ju bara några minuter att stänga av.

men vi hörs i morgon alla blogg läsare . Puss<3

just ja! pratade med felicia i tele idag efter skolan med, hon från göteborg. Åhh den staden ja vill bo i och flytta till sendå .Hon är ju allt för rolig allså. Tihih,
förmodlige kommer hon när vi har lov om hon inte kommer på en helg innan de! ska bli kul att träffa dig igen,
Bilden är dö gamla. den gamlaste jag har, men ett stoort miinne allt " LISREBERG"<3

Tisdag ....

HejHej
idag kan man säga att jag är trött, var typ tyst hela dagen i skolan? hum inte min grje. jag är aldrig den tysta personen eller hur jag nu ska säga. men idag var de allt min dag tydligen!
jobbade jätte bra på matte lektionen idag, snille kanske igen ? .ahahah skulle inte tro de allt^^
sen jobbade vi i bass grupperna de gick med allt bra. duktig är man i dag allt .
men som patty såg att ja var trött idag så piggade hon upp mig allt. hahaah. hon gör mig allt på glad humör & så får man inte glömma ankihh med som gör alltid de. (ställer upp ) pusss på er allså<3 



Efter skolan vart de att gå ut med min söta hund allt. han är för söt allså!!
sen gick ja till stallet. skrittade ut med odd.

sen vart de idol på kvällen. nicenice,
ikväll var de tjejer som sjöng, erika kom med tycker hon är duktig, synd att inte moa & clara kom med . men får väl hoppas på att jyrun tar med dom. i år tycker att tjejera är bättre dom har liksom röst till detta. sen har man inte hört alla än då som de håller på både i morgon & tors. så får se vad som händer. i morgon hejjar jag på ERIK :D haha klockren röst fan.







NU & DÅ ..

r är jag igen  och precis kollar klart på idol. kalle kom allt med men ville också attt eddie skulle också vara med, så hoppas att juryn tar in honom. jag fattar inte vilka som redan komit med själva idoltävligen men aja skitsamma.
shit vilket väder de är ute nu med :O! det regnar som bara den och blåser, usch asså men endå lite mysigt eller vad tycker ni. ? det är mörkt i hela rumet enda som lyssar upp är datankärmen. jag ligger isägen och lyssnar faktist på musik, jag har också gjort klart min engelska läxa.

idag har jag vart i skolan då & sen vart de stan med nannis. jag köpte en vitpenna (smink) & ett linne. men vet inte om jag ska lämna tbx linnet allså! har inget som passar känner jag här hemma. de är grå & svart  men endå konstigt.kan lägga ut en bild sen-.! .
sen vart de stallet och red dressyr på halle, han var båda jobbig och fin. men så äre liksom.
sen var ja med ankihh en stund efter mitt ridpass. 
hjärta till dig<3

men nu ska ja allt sova. pusss<3


Thilda häär / skolan

Heeellu nu sitter man här i skolan.
vi har svenska och ska snart berätta om vilken bok jag har läst . 
ska berätta om
pojken som kallades det ! 
men jag sitter här i allfall med Nannis, Hanna , Ankihh , Heidi, Bea . patty , Noel , Alex oj många mer xD ,
dom är ju allt för söta allihoppa.
vill verkligen sluta asså, har så tråkigt. vi gör endå inget och de tar så långt tid tills dom andra är klara.
så sitter vi och lyssnar Nick Pitera han son både kan sjunga kill röst & tjej röst . han är ju så klockren!!

men nu ska jag allt gå.blir stan sen med nannis.

pusss<3


Morgon inlägg/ hej alla läsare

Gormorgon, här sitter jag och väntar in till jag ska gå till bussen. jag gick upp halv 6 i morse är man inte lite duktigt eller? hela morgen tills nu har jag lockat håret , sminkat mig, valt kläder in för dig och tagit på mig dom, ätit frukost och borstat tänderna ! det lägstar som tar tid är att locka håret. det blev väl så där tycker ja & ovanligt att se mig i lockigt tycker ja allt ,
idag blir de skolan snart då, träffa alla budingar ;) hahaha ,
efter skolan kanske jag går tar en fika på stan allt. sen blir de ta bussen hem och gå till stallet sen allt.

men måste allt ta på mig jackan och skor nu och gå till bussen. hörs senare
.P*USSS<3


NattiNatti


Vem vinner ?

VEM BLIR MÅNADENS SNYGGING?`
här kan ni rösta på 4 st killar, vem är din favo kille som du vill ska bli månadens snygging.
Killar ni får inte rösta på er själva!

Hur ni röstar: Gå in på kommentarer . där skriver du ditt namn och och vem du röstar på.

SKYNDA ER!!


Söndag/ tråkiigt

Hellu idag vakna man allt vid 11. låg kvar i sägen ganska länge det är ju så skönt att bara slappna av lite innan man gå upp. men sen vart de frulle framför tv. sitter alltid framför tv och äter frukost på helgerna.
sen skulle ja städa hela mitt rum, usch hatar de men de går snabbt endå, men är så seg på att börja. men var klar vid 1 iallfall.  sen har jag suttis framför datan sen dess . pratar med allt möjliga folk, både glada och ledsen folk. 
ska snart äte skulle jag tro, mamma håller på med maten nu så är väl dags snart att äta.
känner att ja inte är så hungrig än men blir väl de sen.  &  jag hatar verkligen söndagar för dom är så sega, man orkar verkligen inte göra något. så äre de jämnt, även alla folk är hemma på en söndag orkar men inte gå ut .

Snart får man studiebidraget med. längggtar<3


Sängdags xD

Nu sitter man här i mörkret helt själv (ensamm) och lyssnar på musik. självklart jag har mobilen att smsa och msn. jag funderar på att stänga av datan och sova snart. jag går aldrig och lägger mig så ja somnar skapligt, utan sitter vaje dag på nätterna och prata med folk . idag känns det lite dött faktist typ msn! min kväll har vart sooft, de kan vara skönt med det ibland allt. i morgon kanske jag ska träffa lindah - ett tag sen ja såg henne så de blir kul.men innan de blir de stallet.
nae nu ska jag allt försöka sova, annars kommer ja vakna mitt på dagen och de blir inte alls bra.
men ajaja godnatt alla .
pusss<3





DAMP !

Jaha nu kan man inte  svara i på mobilen typ, det är ju verkligen bra, man hör inte personen prata och dom hör inte mig  :/ .
så smsa om ni vill något. PUUSSSS<3


NU SKA JA...

Ni ska lilla ja bli nyttig allt. eller försöka allt. jag äter ju faktist inte något godis/ chips mer.
liksom chips som jag alltid nästan jämnt åt, men usch neej vad äckligt de är nu! .jag äter faktist inte pizza för de mår jag inte bra av( inte käkat  pizza på jätte länge ) . och Donka maten som är så god ska ja med sluta äta. kan väl hända ibland att ja kommer äte de.men nae typ slut med de med .

Och ja ska faktist börja ut och springa igen. något fel på mig ?
juppp lite kanske tycker ja. heheh
men får se vad som händer^^ detta kan ju bara vara något ja säger nu



Lördag..

Vaknade idag av att min stora syster väckte mig. hum ja vart så glad över det verkligen, men hon frågade om ja skulle med in till stan. självklart så skulle ja de, de kan man inte motstå av.
så ja gick upp och käka lite frulle ,. sen gjorde ja ornign mig. vi var inne vid stan kl halv 1.
vi gick runt där en ganska lång stund. vi åkte hem vid 4 tror ja ? .
men ja kom hem iallfall med en vinter jacka, en bh & ett linne.
jag ska gå på stan på tors / fred nästa vecka. eller den  somkommer ju nu (I) :D smart man är ! .
då blir de massor kläääder. Wiiie

sen blev de stallet och tog han om halle. vi hade konditions träning idag.
sen red ja dressyr på hillma . det gick verkligen bra, tur hon mår bra igen och allt.
hon har vart lite förskyld. ¨

Händer ikväll?
jo ja skulle träffa mattias men ja kom hem så sent och de blir de en så liten stund att träffas.
men som tur så förstår han mig (a)<3





NEMO 3 år .



världens sötaste hund<3

Här igen ;D


** Aj

ont i mitt lila öga :/ vet inte varför men de känns som de är under överlocket.
men de går nog bort sen. annars får jag panik ! ..


Veckans snygging? / snart

jag är ledsen att ja har hoppat över en hel vecka med veckans snygging- jag har haft de lite fullt upp denna vecka,. så de kommer ut nog på söndag kväll skulle ja tro.men då är de faktist bara 4 killar som ni ska slå ut i 3 veckor . till slut blir är de bara två kvar då ska dom slut ut varandra då blir han faktist månadens snygging. inna illa de. så ni får allt rösta när de kommer ut ! .

jag just ja, kollade på idol förut och om inte calle kommer med så tycker ja verkligen det är synd. han är riktigt bra men han måste lära sig att kolla upp när han sjunger men de hoppas han lär sig. så rösta på han som bara den på TV4 tror ja ? .


Harlekin

idag hoppade ja med pollen, det gick bra tycker ja allt (: vi gjorde lite svängar.
vi slutade med 125-130 eller något. puss på han <3




:)?

Ska jag eller ska jag inte åka in till stan ?
jag sitter här och är jätte trevksam! jag vill ju åka inte mer är sjukt trött med,.
men ajja får se vad som händer då,. **

GRATTTIS^

Idag fyller Lindah Håkansson år.  då måste man allt självklart hurra henne, hon blir ju allt 17 år.
nu har hon bara ett år kvar så kan hon dra ut på krogen, Niiice som fan.
Grattis Linda<3

http://www.metrobloggen.se/lindaahakansson


´GodNatt<3

Sovgott alla <3


Kortfattat xD

idag vaknade ja runt 9, hum fattar liksom inte hur jag kunde göra de men som har studiedag. men jag umgicks med min stora syster som är 2 år äldre än mig. vi tog allt på oss kläder och gick ut och gick, jo helt sant^^jag gick verkligen ut och de var väl helt okej väder faktist, vi var ute ci ½ halv timme kanske. de är trevligt att umgås med henne en stund, vi brukar liksom inte vara med varandra, kan vara lite synd. men efter de så gick ja fixa mig och gick till mammas skola då .sen vart de stan ganska länga där då. fick hem lite saker där ifrån då .
när jag kom hem vart de stallet ..

pusss<3



syster & jag, bilden är från bröllopet .

Hosta...

usch nu ligger jag i sägen och hostar som bara den, fyfan!
jag hatar verkligen det, att få ligga på nätterna och host, de blir ju typ ingen sömn alls.
men jaha vad ska man göra åt de? jo man kan ju ta host medcin men usch de gör ja verkligen inte ,  så äckligt.
men man kan läägga upp mina kuddar så man ligger högt upp så man inte hostar lika mkt, brukar faktist göra det. de funkar jag lovar´, men de beror ju på hur ni lägger upp dom med.



Så där nu ligger kuddarna bra och så , allt är
perfect nu.
just det ja/ jag är bjuden på fest hos dawe tror de var  och sen 'är de någon fest i stan med,men får se vad ja hittar på .



:@

jag vet fan inte vad jag ska säga allså. lite smått sur kan man säga. min fredags kväll är förstörd nu! ja fattar inte? varför ska allt gå snet. jag ville verkligen gå ut och ha lite kul och träffa lite gamla vänner man aldrig typ träffar på , nae själv klart finns de inte biljetter kvar som någon skulle köpa till miig.
vad ska ja hitta på i morgon då ?



jag saknar verkligen detta...


Nyströmskaskolan

Heellu nu siitter jag på mammas skola och kollar på när hon jobbar. jag har ju allt studiedag och ska ju åka in till stan med mamma. så jag gick ner hit en stund och väntar tills hon slutar . hennes skola ligger allså i sörping där jag bor då om ingen häller viste om de. så jag fick allt en egen dator att sitta vid då. så jag kan blogga lite. min morogon har båda vart lung en galen xD tihihih men ajja inget mer vetande. eller hur man ska säga.
men jag och mamma ska iallfall åka in och köpa ett par nya ridbyxor som är i kingsland & en tröja som är kingsland då . sen kanske ett par rödstävlar till mig som är MB . jag har ju svarta men vill ha röd.
men nu ska ja ringa ett samtal
. pusss<3


NattiNatti

nu ska jag faktist ta och ´stänga av datorn. jag ligger redan isängen och känner att ja börjar bli trött, skönt att man är ledig i morgon så man kan få sova och slappana av. i 4 dagar kan jag allt göra de. hur nice är inte det då. men ajaj ska jag allt sovs, pusss och snusk <3




JUST NU / msn

poppis ju mer ju mer^^ naeves men de är sjukt många som skriver nu. det känns liksom som lilla ja inte hinner med att svara, tycker synd om dom allt försöker skriva socialt med mig så sitter ja här och stresar ihjäl mig. men de gör inget, trevligt att folk skriver och kul att prata med dom.
ja orkar inte ha alla upp tar ju upp liksom en hel lång sida rakt upp . så en del få tyvärr åka bort men dom kommer ju tillbacka snabbt igen. Tihhihth , men gött folk bara att fårsätta att skriva.,pusss<3


Ons...

Jah sista´skola dagen i denna vecka då eller hur man nu säger. men ja var ju inte i skolan idag, eller de var ingen i min klass som var där , för vi hade APU idag, de betyder att man jobbar i ett stall. och som alla inte kanske vet så går jag på Real gymnasiumet som ligger i norrköping.
på apu idag var kanska slappt idag, vi var så många så man hann inte göra så jätte mkt, men de kan ju självklart vara skönt då .
efter jag hade slutar så tog ha hand om halle pojken, han var smutig som bara den, men sen vart han jätte fin.


Ledig på Torsdag & Fredag!

Hellu någon som vill umgås med mig på stan på tors eller fred så hörav er;D PUSSS<3



Saknar dig gumman<3



Bilden är ganska gamla, men ajaj snart kommer
 hon till Norrköping/ Söderköping, nicenice hon är saknad <3

Dagens outfit !

jensen - Bik bok
linnet - ginatricot
stickade/ koftan - ginatricot.
Armpandet- HM







Skolan/ fett tråkigt

nu sitter jag här igen och har bassgrupp lektion, jag hatar verkligen att ha de, för min grupp sammarbetar fan inte, äre någon i grubben som inte hänger med och någon frågar har ingen någon svar ..
jag vill verkligen sluta nu för ja pallar inte att jobba och anstränga mig när alla håller på med annat skit !
och så är ja redan på lite dåligt humör! ., sorry^^ .

men ajja nu ska ja se om jag kan försöka få min grupp prata, eller så skiter jag
i de..

pusss<3

Skolan/ datakunskap

nu sitter man här i skolan och har datakunskap då.
man kan säga att de är verkligen inte kul då! jag lärar mig hur man skirver i word & jag kan säga att jag inte fattar något. ja sitter inte i smartaste bordet häller. alla är blonda så de känns bra ,.
men de ska nog gå bra allt. ! ,,
jag slutar kl 3 tror jag och efter de blir de stan md nannis.
sen kanske ja ska träffa mattias lite snabbt med men de märker man ju sjävlklart. han är ju lite seg av sig , men aajja nu ska jag jobba, skriver mer sen .puss<3



me & ankihh, hum och  min kladkaka (a)

SOVDAGS

nu ska jag allt gå lägga mig tror ja ? jag funderat på de ganska länge nu.
och alla folk börja bli trötta så hur kul är de att sitta upp själv? inte alls kul !
men fick också veta nyss av linnis att vi har sudiedag på både tors & fred nu i veckan, fan vad man hinner med mycket denna vecka. niice niicce.

så blir bara skola för min två dagar, så himlas skönt. eller en skoldag som vi har apu på onsdagar.
fyfan fan vad skönt.
men aja ska sova nu, ha de så gött . puss<3


Bättre

Nu mår jag faktist mycket bättre som tur så.
så i morgpon blir de att skola.
och ja hoppas faktist att linnis köpte biljetter tills på fredag till mig som ja inte gjorde de idag :/
jag ska ju allt ge henne pengar i morgon om hon har köpt då.
hoppas de blir en lyckadkväll på fredag iallfall.

men nu ska ja gå och ta en duche .pusss<3


SJUK

idag är man hemma från skolan, i går hade ja jätte ont i halsen och kunde kanppt prata, men idag vakna ja med huvudvärk verkligen & lite ont i halsen,så de vart att vara hemma. så ja har sov till 12 idag och de var riktigt skönt kan ja säga.


de blir skola i morgon som ja mår mycket bättre nu, kl är ju allt 15.12 nu så. de är ju verkligen så tråkigt att vara hemma-
ska till halle sen med, saknat han<3



bilden är gamla , när ja är blond xD

JAG ÄLSKAR DIG<3

Du är den finaste jag har haft och kommer alltid att va. du ljuste upp mina dagar till våt och tort.
du ställde alltid upp för mig. det var bara du & jag och ja saknar verkligen tiden med dig & dig självklart.
jag vill bara komma upp till stallet och pussa på dig varje dag, en saknad är verkligen stor och det finaste är att hon minns mig ,..de är som ja vill ta tag i henne & springa iväg med henne från lisa händer, men de går ju inte för hon har världens bästa hos henne. glad att hon bor hos er<3  jag minns när ja lämade dig, det var de värsta som jag har gjort i mitt liv.
jag älskar dig verkligen She-J.<3333








kväll/natt snack.

Här sitter jag och lyssnar på musik och faktist prata med lite folk på msn & sms,de är fett nice allså^^^
jag älskar verkligen att sitta vid datan på kvällen/natten.det är liksom tyst i hela huset och man sitter vaken helt själv.
och jag måste igentligen gå och lägga mig snart, jag ska upp kl 5 påmorgonen.wiiiie jippi!^^
men tur så ligger ja i sängen redan, får inte bara somna med datan men ja är pigg nu så inte risk att ja somnar med datorn .

och jag är lite smått arg nu faktist, jag fattar inte vrf denna person håller på! låt mig vara om du in ville vara vänn med mig mer eller prata medmig , jag kan vara vänn med dig och prata men när du tar upp att ja förendrats och inte kan förklara hur och så. vet ja int evad jag ska säga till dig ? !! .




Nya !

Hejsan nu på månadag börjar veckans snygging igen och de kommer ny kilar som tävlar i mot adam. ca 2.
så vill ni tävla mot han killar så säg till mig då.
Eller tjejer som känner en snygg kille som domvill ha med här.
Det är bara att säga tilll.


men som sakt Måndag börjar de igen^^

Veckans snygging!

Den ni röstade fram veckans snygging vart ADAM .
lite infomaktion om honom :

Han heter Adam och han är19 år och bor i Norrköping, han är just nu singel tror ja. men inte helt säkert då.
han har 1 lille bror. jag har känt han ganska länge. han är en snäll kille allt.
vill ni veta mer om honom är de bara fråga.

GRATTIS ADAM.


Getådalen ,

Hejsan idag har våran klass vart i getådalen och de var verkligen jätte tråkigt, jag ville hem redan efter en halv timme . jag klarar verkligen inte av skogen .har nästan aldrig sätt så många små djur :S! jag och ankihh fick sjävl klart panik och så.uschusch .sen pajade mitt knä ochså så kunde integå på ett tag . och vi slutade 3 men fan bussen kom inte förs halv 4, de gick enda till rece- centrum där fick ja sitta vänta påsörping bussen själv klart,men tur hade ja ankihh med mig.. och hemm resan var ju bäst då.

Somnade nästan på bussen hem, PINSAMNT!



jag och ankihh väntar på bussen till getådalen.



jag och ankihh i getådalen, jag har ej smink på mig !






Alex i våran klass fånga en fiisk :o:D den är sjukt stor =D

......

jag är så förbanad på en del folk nu allså!
kom och tro inte att du något elller ni,för ni ä'r fan inget allså-... ^
ärså trött pådig verkligen, ja vet inte hur ja ska utrycka mig men ja gillar dig fan inte & så är det bara, !!
rubriken fick heta punkt osv för känner detta finns ingen rubrik. fyfan vad arg ja är !


NFK.

idag vare NFK dags igen då & det är TORSDAG  ! så de betyder att i morgon är de fredag . Whoho=D
och sen kommer helgen fyfan eller fredag börjar på helgen efter man har slutat skolan då.
jag fick rida på Iris och vi red ut . tur så slipper ja ha henne nästa vecka när vi hoppar,.hon är ingen hoppar typ liksom. men ajja våran ridgrupp har alltid kul kan man säga. sjunger och skojar! en tumme upp där allt.
men efter skolan sen åkte ja till stallet där jag har min halle, red han idag . ha var verligen peppad idag att rida,så ja red dressyr och han var svin fin kan man verkligen säga-.Pusss påre. :D






Övernattning :D

Idag började min dag med attja gick till min apu plats, där var väl lite oturs dag för en del då, utan mig xDmen  ajja .efter apun så tog ja hand om halle.han vilar på onsadagar så myste lite med han. puttiputt .
sen gick ja hem och gick ut med nemo.  och dö möte ja mamma halva vägen. sen när vi kom hem så käkade vi . mums, ja var verkligen jätte hungirg?!! .
sen allt efter detta så kollade ja efter en buss och sedan tog ja bussen hem till linnis. fett nice allså.
hon hämtade upp mig på moppen och sedan åkte vi till henne polle. då hon lånade en stor häst som var 21 år så ja kunde hänga med henne ut i skogen runt 9 till 10 . de var mysigt allt!^^ hahhaha .
sen åkte vi hem till henne och vi missade idol .. fyfan `^^.men ajja sen satt vi oss vid datorn . jag sov hos denna brud allså om ingen att fatttat de än då.;)hahhaah .men de var allt skoj.klockren mamma har hon,hon pratar danska tror ja ? xD  . men ja fattade faktistendå:D(I) SMART
pussspå denna dag <3


Snart/ sjuk :S?

Här ligger ja i sängen och känns som man börja bli sjuk :/  och jag känner att ja inte har tid med nu. ja har liksom skolan att tänka¨på. & ja tänker ej vara sjuk på torsdag.
men aja jag ska  allt försöka kämpa mig upp varje dag tills den dagen de inte går mer!
och då ska jag allt vara riktigt sjuk så man är frisk länge sen. så man inte blir sjuk fort igen efter de..
men jag lyssnar iallfall på musik & pratar med allt gött folk.
Ceffa 'är klockrenast , diggar han som fan.
sen kom lilla felicia in här på msn så blir mycket snack på den sidan då xD .hehehe
puusss<3

VEM BLIR DE ?

RÖSTA PÅ VEM SOM BLIR VECKASN SNYGGING ;D.
man får bara rösta en  gång på persoen,
i slutet av veckan får ni veta vem som blir de! LYCKA TILL GRABBAR
OBA får ej rösta på sig själv


Dom kommer ut snart !

Killarna kommer ut snart , så ha koll på dom <3


Trött!

hejsan , här sitter jag nu och är verkligen jätte trött kan man säga.jag är verkligen seg idag?.jag gick och la mig vid 11 så kanske därför ja brukar ju lägga mig vid 1xD men ajaj har precis käkat lite hemma, var verkligen jätte hungrig,.hehe ! 
så ska snart gå till stallet och ringa felicia.
hon ville prata så självklart ja ringer upp henne, ska med byta om till stallkläderna.
men skriver mer sen.pusss

BLIR GALEN / MSN

Asså ursäkta men jag är verkligen ireterad nu och arg på msn! det går inte att skriva till någon och de blir ja fett sur på! sitter man pratar med massa folk så funkar inte skiten .dom kan ju inte häller skriva till mig :S!! .
Så jaha vad ska man göra? ja har redan att provat starta om datan, loggat ut och in men funkar endå inte!ÅHHH  JAG BLIR GALEN !!!.

SNälla kan någon fixa så  de funkar. då skulle ja blir glad igen. <


Snart / missa inte

Hejsan, nu ska alla verkligen kolla in denna bloggen! för snart börjar en liten tävling här som veckans snygging ;) vem vill missa de ? de kommer vara ca 6 killar som blir visades här. dom får ni rösta på och den som får minst röster åker ut och veckan efter de kommern en annan kille som hoppar in på den platsen. Så? spana in dom. Tävligen kommer igång snart.


skolan / med Nannis ,

Hellu här sitter jag i skolan men nannis och vi ska "söka" på saker men vi fattar ingenting så jaha man kom in på lilla bloggen . 
snart har vi rast ca 4 min så ska nog allt dra mig nu,. men lilla ja kommer in  sen ;D pusssssss<3


OTH

Fyfan vad ja älskar one tree hill!
den är ju verkligen så himlas bra, men lever liksom in i deras liv kan man säga.
de har liksom 7 säsonger och de är fortfarande lika bra. man hoppas att de blir lite till.
vet inte vad ja ska säga, de är ju svårt att uttycka sig så mycket när något är bra, jag älskar det<3!!
och snart har ja alla boxar med. humlooove <3


Stallet

idag har jag bara vart tillbringt att vara i stallet!  jag gick upp ditt och skulle bara ta hand om hästen sen skulle ja hem och göra ornign mig in till stan och träfffa mattias men hade stall mötet så var tvyngen att vara kvar på de  :/. de slutade vid halv 6 de höll på i 1½ timme .fyfan allså^^.  och vi sa typ inget viktigt häller ¨så de kändes som man inte behövde vara där-! men aaja, kanske träffar sötisen i morgon istället beror på hur sent ja slutar !:P.



Vaken..

Nu är lilla jag vaken och jätte pigg! igentligen borde jag vara jätte trött & skulle inte vara vaken nu. jag gick och la mig runt 1- halv 2 inatt. men ajaj. idag vet ja inte vad som händer än. stallet blir de iallfall,sen får ja se om ja ska in till stan och träffa mattias.?men de märker vi! .
annrs vet ja inte än vad som händer. ska väl städa upp lite på mitt rum, se förjävligt ut nu- de gillar man inte ! .
men innan allt de skajag faktist gå och ta en varm duche, så hejså länge
.PUSS<3


Soova=D

Nu ska jag allt snart lägga mig isängen och kolla på en film tills ja blir superduper trött .
är faktist redan lite trött. så skriver mer imorgon.PUSSSS<3


Just nu..

Hellu.
nu sitter jag här och tråkar. skulle ha åkt till mattias men var inte så! .
men skulle kanske ses imorgon istället. det vart sjukt sent att åka in och då hinner man inte träffas något som ja skulle åka hem inatt. så var nog bäst så här.
Så vad ja lilla jag göra nu ?
funderar på att sätta mig framför tv med mamma  & kolla på film, de är väl allt mysigt.
och kolla så klartom man har något att käka på, typ chips . hehehe!

och snart är de faktist skola, hum ja är nog har gått och blivit knäpp men de är faktist kul nu i skolan. jag hatade skolan förut, men nu fan längtar man lite!
Aja fråga inte vad de är för fel påmig.

men nu ska ja gå och kolla på tv,kommer in senare
pusss<3


<3

Widén <3


Tips Design

Snart kommer min blogg göras om.
några typis, de skulle vara treligt om va la in en liten förslag. <3


Händer ?

Händer idag då allt gött folk? .
jag ska iallfall nog träffa mattias senare eller så ja åka in till stan och träffa någon skulle ja tro?.-
jag har redan vart hos halle, vi red ut och han var jätte fin verkligen,eller snarare pigg.men de gillar vi.
älskardigpollen <33



Fest /nepp

Hejssan
här sitter jag och tar de lungt allt.tyvärr vart de ingen fest :/ATTANS .
de var så att de vart jäkligt sent och krongligt så jag vart inte sugen på att gå då. men ajaja de gör ju inte så mycket  tycker ja inte , istället sitter jag och pratar zebbe. och zebbe är allt lilla vännen från  götebotg och han är bara inte de utan felicias storebror,MAKT hahaa nepp.nae nu var ja elak .
och sen smsar ja med mattias självklart (:.
och jag äter faktist lite polly som vart kvar sen i går, och de är massor!



"/

min dator funkar inte så får sitta vid mammas dator de gillar jag verkligen inte! jag hoppas den kommer funka när jag sätte mig kväll och när ja menar kväll betyder de natt (a) . hehehe

APU

idag har min dag vart jätte bra på min apu kan ja säga , de var skönt och inte alls jobbigt-
jag jobbade med sofie, hon var jätte trevlig och snäll & sen var jesicka.  jag jobbade till 8 -3 och ja började bli trött vid 1-2 någon  gång dä'r . inte van att jobba i stallet. de var ett tag sen ja hade stallet själv.
 efter apun så red ja ut med halle (: han var svin pigg med de gillar vi.


SOVDAGS xD

Nu ska ja allt sova & kan säga att hela polly påsen är kvar (a) tog typ några st sen orkade ja inte mer!
men nu ska ja sova, godnatt-pusss<3


TAGGAD IN FÖR IMORGON OM DE BLIR NÅGOT.



FESSST .

22:25

Nu är klockan allt 22:25 och jag sitter här och har de gött som man säger i göteborg.
jag kom nyss ut i från duchen och självklart sätter man sig här.
så nu sitter jag och lyssnar på bra musik & pratar med gött folk, & man får självklart inte glömma POLLYN som jag sitter och svullar i mig. jag verkiligen inte käka chocklad på dö länge så de är verkligen gott nu ^!
PUUUUSSSS<3


NUU

nu ska ja gå och kolla på idol. har missat 11 min:O får man ju inte göra . dom minuterna kan man missa massor. SHIT . men aaja skirver mer sen ,pusss


Fotboll .

Kom nyss hem, jag har vart ute med bellan. jag hängde med henne när hon skulle tränafotbolls träning^ åh ja var så himlas glad allt,. NOT ! men ja kände att ja behövde komma ut lite . vart inne sen ja kom hem från skolan & ja skulle endå ladda på mobilen ,. WIIIIIIIIIE! har pengar på mobilen och ja är glad igen (: .
och de var jiu jätte länge sen ja träffade bellan med så var lite för hennes skull med.

men hennes träning gick väl allt bra tror ja? inte så bra på de. hon sparka på bollen och körde iväg den iallfall .
TOPPEN !
sen efter hennes träning åkte vil till willys och ja köpte Polly. Hummm så gott, så de ska ja allt sitta och käka på när ja sitter vid datorn inatt,



Bellan

NORDSTAN / miss you

Nu sitter jag här och pratar med malin G som har nyss vart i göteborg med hennes pojkvän, mysiigt. jag blir faktist lite svartsjuk på henne när hon berättar de. jag saknar verkligen göteborg, de är ju sjukt fint verkligen. de finns verkligen allt där. tyvärr så finns de inte så mycket hästgårdar. menmen ,. och alla som inte vet vad Nordstan är själva centrum & de är SORT. och där finns de allt minnen. SOMMAREN -09 ! .
och jag pratade med felicia i tele med, och hon var i nordstan då tror ja ? , åh då vart ja lite grinig på henne. då sa ja allt, men ja är i söderköping. då började hon skrtta åt mig , men konstigt att inte hon gjorde de då hehehhe


Gustav

Heellu
nu sitter jag är med gustav ( ett barn) han är allt 3 år faktist och jätte snäll.
jag är ju allt hans faster, hahahaha min bror och hans fru är på smekmånad så  gustav bor här då.
kommer fasen sakna den lilla gustav , han åker hem i morgon för dom kommer hem då.
men ajaj. jag får sitta och lyssna på hans favo musik.

och de allt en barnlåt, men måste ställa upp och lyssna på de ibland ,



bilden är taget för ett år sen ungeför, har inga nya bilder på han på denna datan .

APU

kom nyss hem från min apu, är så jävla trött kan man säga. jag gick till halv 1 till deras lunche dom äter då. kan fan inte fatta att dom äter så sent. men ajaj. innan jag gick hem så fixade jag halle och hillma. får se om ja orkar gå upp igen och rida. annrs kanske de blir att träffa bellan,.men ja ska iallfall gå ner och ladda på min mobil. annrs får ja panik. menahha pusshej<3


ARG

Nu blir jag ireterad, mina pengar på min mobil tog slut, vad ska ja ta mig till nu :O?
jag har alltid pengar på den och de är slut! visst har inte haft pengar så ja kan ringa men pengar så jag kan smsa comviq grattis, och de är SLUT .  jag får panik ungeför så känner jag mig ! ,
de bara bloppar in sms  nu och ja kan inte svara, ÅHHH ,
  så vad finns de att göra? jo jag måste gå ner till fix/willys och ladda på min mobil efter ja vart i skolan.
Ajaja stackars mina små vänner som skickar sms till mig nu , jag är ledsen att ja inte svarar^^ men hoppas ni läser de här sen.


Ute

Helllu, jag kom faktist nyss hem från stallet, gick ut en sväng, så de vart att träffa pollen.
jag skrittade lite på han en sväng i skogen. 
sen träffade ja nannis lite snabbt och så med utanför .

men de var lite jobbigt att vara ute, men blir nog bättre snart.


Hemma /städa

nu ligger ja i sängen och precis käkat frulle, jag är allså hemma idag med från skolan. ^^ men i morgon bil de allt att gå till min APU plats. jag har ju inte så långt att gå till då. bara ner för backen hemma från mig (Y) .
men iallfall. ska tänkte fixa  min garderob, för den ser inte alls för snygg ut. och ska rensa lite kläder med. ska fylla på lite nytt någon dag.
  och sen ska ja städa upp lite här med. efter de ska jag allt ta en duche.

Light Brigade

Inte helt klockt, jag satt bara kollade runt på hästanonser och då får ja se min gamla stor häst.
de är ju faktist 3½ år sen ja hade henne och nu kommer hon ut. fick se en bild på henne som var med i annonsen och hon ser ut att må bra och då. tur de!  Henne ja lämna till har henne kvar, men nu ska hon tydligen säljas eller hyrasut igen, men helst säljas. men ja ska ej ta tillbaka henne. Visst ja skulle säkert kunna rida henne mycket bätttre nu än vad ja gjorde för dom åren sen, jag var ju så liten då. (A) ,
men Ajaj Lilla LIA <3



bilden är taget när jag hade hene :)


Gratttis Gumman <3

Idag är de allt min underbara vänns dag, hon fyller allt 17 år idag, hoppas verkligen att du haft de en bra dag. jag kommer fira henne den 18 sep skulle ja tro ? då kommer hon och hälsar på allt.
Älskar dig Felicia Holm


Vill tillbaka !<3





'


IDOL

Ehh va :)? .
skulle inte tro att ja skulle ställa mig framför  tv och sjunga xD ,. hahaa



Hemma idag med "/

Hemma från skolan idag med, men idag mår ja mycket bättre faktist. men de blivit lite värre med tummen och nerår, vet faktist inte vad de heter men kallar de så. och det är så på båda sidorna tyvärr . så värker de höger armen lite med . de måste ha blivit sen ja ramla av´. jag gjorde väl något ? Jag har lite svår att hålla i tyngga saker, det är så att ja inte orkar hålla ide. men hoppas att de blir bätte snart då.



7 september 2009

 nu ligger man här i sängen och och klockan är 01:19 på natten. ja kan verkligen inte somna, jag kollade nyss på en film och  efter filmen var slut så släkte ner i mitt rum för att försöka somna men nejnej de går själv klart inte "/ så nu ligger jag här och lyssnar på musik i mörket! .. jag har lite ont i magen men de som mest jobbigase är att ja har ont i kroppen , typ musklerna i händerna. de som mest gör ont är vid tummarna och neråt där. usch usch ! jag vill att de ska vara en helt vanlig skolvecka ,. tråkigt med APU faktist. men ja ska inte ditt i morgon så blir nog ons om händerna är bättre. känns som jag kan inte hålla i saker.
men nu ska ja fösöka sova lite igen . stänga av datorn och bara slappna av.
hörs i morgon eller Aha de är väl en ny dag redan för länge sen utan de är ju den 8 september 2009 nu!
men ajaja pusss <3


Film tips

                                                                                                                                                                                     Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.
En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.


SJUK "/

idag är man hemma och är sjuk , fyfan !  jag har lite ont i mitt ben från igår då, men de är ju inte därför jag är hemma utan jag vakna vid 3 och hade jätte ont i magen, sen vakna ja igen vid 7 och hade ont i magen. så mamma ringde till min APU och sa att jag avr sjuk idag. så hade ja lite feber med.
Så idag har ja legat i min säng & soovit massor och kollat på film/ tv .

jag som skulle ha träffat bellan idag med och vi som skulle åkt in till stan med. de var ett tag sen jag träffade henne , men ajja fick bli en annan dag ^^^.

Imorgon blir de att vara hemma med, kanske blir APU på ons.





Fett gamal bild..

Bilderna från tävlingen/ Lördag






TACK NICOLIN FÖR BILDERNA,, LA

Långsamnt.

jag får panik när en dag går långsamnt allså, denna dag gick super långsamnt vet verkligen vad jag ska göra.
det blir liksom bara sitta framför datron, funderar på att sätta mig i soffan och kolla på en film nu som jag har suttit här hela tiden.
En film som var lämge sen jag såg, kanske
Twiligt ? , och så ska ja ta chips påsen och käka. lite mysigt.
eller så ska jag ta en varm duche innan ja kollar på filme, för ja sitter och fryser !
japp så får de allt blir, ska "hoppa" in i duchen nu.

Saknar Felicia Holm


Glad =D

Jag fick allt höra att världens bästa B-ponny  är på top igen, hon var skadad för ½ år sen men nu fan red hon LC idag och kom 3. den första tävligen efter skadan. de är allså min föra B-ponny jag tävlade MSV på. hon är verkligen finast och bäst.
Och ja är så glad att hon hoppar igen och är frisk.

Bilden är taget för 3 år sen när ja hade henne. <3



Regn :/ :)

Här ligger man i sängen , ja har ju lite ont i benet så orkar ju inte gå någon stans känner jag, så man ligger och lyssnar på musik och hör regnet slå ner utan för fönstret. Det är lite mysigt att höra regnet faktist, iallfall när rumet är mörkt och bara de lyssser in lite från fönstret. Det känns som klockan är ungeför 6 eller något med den är bara lite efter 3 :O ! ,. usch ja har så tråkigt. jo visst ja pratar med folk på msn & sms men endå . vill ha fint väder så man kanske skulle orka ta sig ner till fix / willys och handal kinapuffar som är sjukt gott verkligen , men nae de regnar då orkar ja inte gå ner ditt. 


Grattis NEMO

idag fyller min lilla söta hund år och han blir allt 3 år, han börjat bli stor nu.

Söndag/ Tävling

HejHej nu ligger man i sängen och har lite ont i benet! jag tävlade idag på Hillma, Allså systers Stor häst. tävlade henne för hon skulle iväg med skolan en sak de var man tvyngen att åka på men sen i veckan vart hon sjuk. tycker synd om henne allt. Men hillma var riktigt fin faktist , ja knoppade henne & ja brukar aldrig knoppa . men hon passar i de i hopnning så vart allt de .
men iallfall ja hoppade 1,10 med henne min första 1,10 med henne och första reg tävling med henne , men hon var sjukt lung idag vet inte rikgit varför men hon var lite lungn på framridnigen och sen när vi kom ut på banan vart hon lite piggare men hon stande på första hindret dö snabbt, han inte med riktigt att hon skulle stanna med ajja . jag flög av xD och slåg i benet som den.. men de blir bättre och bättre som tur så.
men bara ta ett  ljupt andetag och ta ett nyss försök nästa gång :) .

Lördag / Tävling

Hellu kom nyss hem från tävligen och ja är verkligen trött kan man säga , jag hoppade två klasser på min C-ponny,. i den första ville han verkligen inte, han stande innan vi hade börjat och så . men  ajja kom över 1 hinder där då . sen i andra LA  så var ha  mega fin verkligen men tappade han lite i en sväng så stanade han och sen kom ja gick då självklart stanar han igen . men han var jätte fin verkligen . så var näjd med min andra La men inte dne första LA , och de här var med sista tävling på han med :/ usch verkligen. kommer sakna denna ponnyn faktist. han är helt otrolig att träna med , går 1,20-1,30 på träningar. men ajaj de är ju inte de jag vill . ja vill ut och tävla.

Bilder kommer lovar :D<3


Längtar

Jag lägtar verkligen till nästs helg, ska festa med Linnis & patty då, ska bli riktigt kul faktist.  har ju inte festat med dom någon gång, och dom här två brudarna går faktist i min nya klass . riktigt skoj att ha dom där. sen får man allt träffa lite god vänner dom har . NiiceNicce . Så ja längtar masssor nu. Snäll blir en ny helg taack <3


? :)

jag fundrar att göra om min blogg design lite tror ja. vad tycker ni :)?

One Tree Hill

Jahop idag är de allt lörd och har inget att göra ikväll känner ja. skulle vart i stan nu men vart ändrat.
så blir hemma kväll framför tv och se på one tree hill skulle ja tro, de var ett tag sen jag kollade på de, har ju kollat alla säsonger till 1-5 och väntar på säsong 6 nu som kommer snart ut.
så har börjat om att kolla så är nu i säsong 3. de är ju verkligen sjukt bra verkligen tycker ja^^ Och ja skulle tror att det är inte vara jag som tycker de utan flera st här ute i världen som tycker de. Och lucas är ju snyggast men Natthan är ju ganska snygg med. Men inna de blir att lägga sig framför soffan ska ja allt ta en varm duche.
sitter och fryser lite fakiist så ja känner att ja behöver ta en .
& ska fixa lite kläder tills imorgon in för tävligen.
Pusshej. skriver nog senare / natt <3


Saknar

Nu sitter man här vid lille bros dator kan man säga att de är, där man jämnt satt dag ut och dag in. där man hade alla bilder på & all musik, så sitter och kollar lite på bilder, oj vilka minnen de finns verkligen.
jag vill verkligen ha sommar igen, att jag och malin ska dra oss ner till göteborg och träffa allt folk igen. man saknar liksom Felicia, zebbe , alle  & lite mer gött folk . men vi var ju mest med dom ja nämnde med namn eller dom man saknar mest . 
Alla Göteborg bilder upprepas som minne. som tur så kommer felicia snart hit tror jag. och " lilla" zebbe  ville med hänga med men hade inga pengar så jag lovade att ja skulle komma någon gång i okt :D
ja saknar er bara så mycket <3




Du kommer alltid vara en av dom finaste <3



HARLKIN<3

Krya<3

Mattis är sjuk och ja tycker synd om han :/ :)  vi skulle ses men han vill inte att ja skulle bli sjuk och så , vi skulle ta de när han mår bättre :) krya på dig sötisen<3



Usch

Jag har lite ont i halsen faktist :/ fyfan verkligen^^ ja hoppar att de går över snart för jag har inte tid att bli sjuk . förmodligen blir jag sjuk någon gång nästa vecka. och de kan ja säga att jag inte häller har tid med för ja vi APU nästa helas veckan, men ja är i SRS så vet ju hur allt är där men endå.. ja får väl kanske veta något nytt hopaas man på ! men ajja ,. jag äter iallfall halstabletter som man ska ta 3 Morgon, EM & kväll  så de ska nog gå över snart:)

1 timme senare

Allvarligt en timme senare så funkar den jävla mobilen, s¨å nu laddar den för fult hoppas ja, hoppar du ut igen slänger ja den i vägen eller något. hatar när något som man använder varje dag inte funkar. men som tur så funkar den nu (Y) =D .
då blir lilla jag glad igen!
ja kan säga att de här är inte min lyckodag , förut skolan tror ja. stallet var l stresigt, skulle fica halle in för tävligen i morgon plus hade jag hillma & ja skulle bygabanan till i morgon med . fyfan . sen halkade ja i badrumet med ,sen mobilen ! fyfan , sen gick de så där att rida ..
så nu kan ja smsa med mattis igen :)<3

FAAN

jag hatar min jävlas mobil nu verkligen, de går fan ej ladda den ordentligt och inte smsa hela tiden ! telefonen är ju nästan mitt allt. så funkar den inte, jag vill liksom inte lämna inte den häller även ja vill göra de.  men får väl ta och göra de snart,BLIR GALEN !  hatar den verkligen , ja som sms med mattis med! faaan .

Somnar /skolan

jag har fortfarnade data-kunskap och jag somnar snart känns de som, vill verligen sluta snart! 
jag kommer inte häller hinna till bussen så får säkert sitta och vänta på dne en helt timme. fyfan! .
Tina bara pratar & pratar opch de bästa är att ja hänger endå med på lektionen fast typ somnar . jag är duktig.pluss så sitter alex brevid mig och glor hela tiden vad ja skriver, åhh jätte kul .  men han är som han *

 


SKOLAN/ KUL .

Nu sitter man i skolan med galna klassen och har data-kunskap .
emma jag sitter och bloggar, hon sitter brevid mig. sen har vi alex som kollar hela tiden vad ja skriver.
och så säger tina våran lärare att vi ska leta efter svinninflunsan & vrf man ska vara orlig över.
jag hittar typ inget tycker jag,känner att ja inte vill veta, kul att få veta hur många som dör  och så många som bir sjuka! '
Hhahha alex som blir lite grinig och inte kommer in på sin dator- han har glömnt bort sitt lösenord. så han försöker komma in så mycket han kan med de går inte ! :D

Jag & linnis sitter och äter kladkaka med , svin gott verkligen ! sjävla hela dagen har vart slapp kan man säga .
hoppas verkligen att vi slutar snart för ja vill komma hem eller så vill jag åka och hälsa på mattias som han ligger hemma och sjuk ,men tyvärr så måste jag hem och ta hand om hillma & halle. måste bada halle för jag ska tävla i morgon så fixa han och så ^^ . så jag har lite sresigt när ja kommer hem + så måste ja hjälpa till med att bygabanan , men då får förstå att ja har två hästar så tänker fixa hästarna först sne hjälper ja till att byga.

Och just de ! jag får inte glömma att jag och emma sjunger hela tiden.vi är bäääst^^ .

JAG VILL TILLBAKA TILL MALLORCA <3


Nice dag .

Sorry ja vart lite frånvarande här, men haft lite fullt upp då . men ajaj nu är jag här =D
idag ringde klockan 6 och ja försov mig inte idag som ja gjorde i går.  men ja var svin trött när ja vaknade, kände att ja verkligen inte ville gå till skolan , men jag steg upp från stängen och börja fixa mig.
Började halv 9 som alltid då . vi gjorde verkligen inget idag kan man säga, vi satt och pratade om APU . sen vid 11 så slutade vi. Asså snacka om att onödigt att gå till skolan idag .
men jag och ankihh tog bussen vid halv 12 och sen gick vi till ramunderskolan, våran gamla skola som vi båda gick på då. vi träffade på lite lärare som själv klart hade saknat oss ,. vi som alltid pratade på lektion,.  
men ja letade efter Robban som hjälpte mig i matten så lilla ja fattade (I) :D och ja sjöng för han med som han fyllde år :D  så GRATTIS  Robert =D.
Efter vi pratade klart med han så drog vi oss hem .
ovan att gå en anann väg hem än vi brukar göra nu! ..
Gick hem och åt lite sen ute med hunden och sen till stallet och tog hand om Halle & Hillma ,. syster kändes sig lite hänig idag , självklart ställer ja upp :D


RSS 2.0