Salior Moon



Jaha vad ska man säga ? HAHAHA!
jag hittade de här lilla intro musik klippet nyss och för jag lägger ut de så kollade jag på detta när jag var liten, sjukt bra var de ju självklart då, men nu vet jag inte riktigt om det är så bra..


-



Vart hemma ifrån skolan idag, vilat upp mig in för i morgon^^
Men jag hade faktiskt gjort orning till skolan men dock fick jag lite ont så mamma sa till mig att stanna hemma...
På kvällen så var ja tvungen verkligen att gå upp till stallet och ta hand om min finaste ponny verkligen, kunde inte stanna inne mer!  Saknade honom för mycket.
Vi skrittade ut en lång stund i skogen, vädret var sjukt skönt verkligen!

Hoppning på tors ! <3

handla in


Detta ska ja köpa hem sen när ja får mitt studiebidrag!-.
så himla mysiga tröjor till vinterna sen, älskart!




Måndag - Usch dag!

Vilken dah!

jag vaknade i morse och måde faktiskt ganska okej förutom att jag är förskyld och lite ont i halsen.
men åkte bussen med ankihh, sofia och hennes kompis, trevligt allt^^
När vi kom till skolan fick ja vänta en  halv timme tills vi skulle börja, skit kul!.. 
Efter kl 10 så började jag må dåligt , hade lite svårt att andas, blek och kramper! sjukt jobbigt och äckligt. min mentor skicka hem mig typ kan man säga så jag åkte och träffade mamma så följde hon med mig till vårdcentalen, kollade på skiteen och fick svar!..
Efter de har jag bara legat hemma och sovit och kollat på film, riktigt myssigt faktiskt^^

tack syster som tog hand om bästa ponnyn♥


Sjuk & jobba

Jag kommer inte blogga något mer idag tror ja än de här inlägget! 
 jag är iallfall förskyld och har ont i halsen + lite jobbigt att prata men ajaj det är bara  gå upp och släppa in hästarna och göra jobbet där uppe. fybubblan allså! Sen resten av dagen ska ja kryap ner i soffan och glå åå film.. VILA till skolan i morgon!

Patricia & jag på festivalen som var för 2½ veckan sen tror ja?


Reslutat

Reslutatet ifrån idag

Första klassen så fick jag ett pet ner men riktigt fin verkligen. sjukt het och stark^^ men han älskar att vara på gräsbanan så han fick några glödje skutt allt.
Andra klassen så vart det också ett pet ner men ennu finare då och lyssnade lite mer på mig, självklart var han pigg och glad som bara den.
En - två sekunder ifrån en 4:e placering i båda klasserna, sjukt nöjd!


Tävlings bilder- fota Ida













-


23:00 - Fredag



Nu är jag helt slut!
jag har spenderat min kväll i stallet^^  ridit, badat david, smörjt och packat! Men kan säga att jag har inte haft de tråkigt för jag hade maja där som sällskap och vad ska man säga? vi satt och sjöng en massa låtar och fick oss ett gott skratt! Så det var mycket trevlig!
När jag kom hem så vart de duschen dirket typ kan man säga och sen la ja fram alla tävlingskläder till mig.

Är jag taggad tills i morgon?
Klart fan att man är, sjukt skoj att få komma ut och tävla igen som vart så himlas dåligt med tävlingar just nu över sommaren men har självklart passat på att tränat då.

Issa i min klass ska komma ditt kanske och fota mig, så får se om de kommer bilder på kvällen på oss!
Sen får man träffa emma kanske med? Men får iallfall träffa ida!

men nu ska ja lägga mig i sängen och sóva^^ klockan är 23:00 precis och jag ska upp klockan 6 i morgon bitti så godnatt mer er! PUSSS♥


^



Ritkgit snygga klockor!




 
Örhängen, fett snygga allså. Måste ha



sugen på den svarta!


*



min bebis för några veckor sen!
När jag skulle ta in han ifrån hagen och självklart är han lite skitig, syns de? hahah!

ÄLSKAR MIN DAVID♥ 

-

idag är de lite bättre med värken och magen som tur så men har typ legat hela dagen endå!^^
men jag har faktiskt gjort något och är stolt över de, jag har plugggat  rätt mycket, dock är jag inte riktigt klart än men halva är klart iallfall- duktigt av mig!

Ska upp om en stund till stallet och rida lite på david och sen fixa orning han till tävlingen i morogn.


full bokad dag!

 klockan är typ redan halv 2  och jag gjort rikigt mycket idag, tro eller ej! jag vakna runt 08:00 och vart efter en stund där så drog jag till stallet och tog hand om finaste pojken, han var jätte duktig idag iallfall, längtar massor till helgen verkligen! tävling !.. sen när jag kom hem ifrån stallet så städa ja rumet och tvättade lite^^! är man inte för duktig*? 
Men lite efter halv 2 nurå  så kommer mickis hit så det är ju ganska snart faktiskt och då blir de dags att åka iväg. vi ska nämligen åka och kolla på en stor häst till min syster amanda, så det är jag, mickis,mamma & amanda som ska åka^^ Mycket trevligt allt. Håller tummarna för dig idag syster <3






Jag är allså inte i skolan idag, men de har ni ju säkert listat ut redan.
men jag kunde tyvärr inte hänga med (inte så trevligt att sova borta om man har mens!) men jag hoppas ni har de trevligt nu så ses vi på månadag ♥


ISABELL



Träffade på denna underbara tjej idag när jag gick av bussen faktiskt^^ Vi satt på samma buss men ja är så blind så jag såg henne inte när jag gick på, men hon skrek efter mig när jag hade gått av som vi går av på samma stället. En evighet sen jag såg henne och pratade med henne!.
siken tur att hon och ja ska traska på stan snart"!

posetiv

oj vad jag är så himlas posetiv när jag bloggar nu förtiden känner jag men ehh vem bryr sig? 
jag  var helt slut efter denna dag!
skolan var jobbigt och tråkig så man vart bara trött för att sitta där^^ men det är ju endå  alltid trevligt att träffa vännerna och kul att se 1:orna som har precis börjat.
slutade klockan 3 idag och tog halv 4 bussen hem!

var hemma en lång stund efter ja hade kommit hem för de regna massor och har lite ont i magen, toppen (Y)! ..
var i stallet runt halv 6-6 tiden tror ja? jag red på fina ponnyn så gått ja kunde pågrund av värken men han var fin iallfall.


Just nurå?
kom nästan nyss ut ifrån en varm dusche och ska strax dra igång en film, myssigt allt!..
Skola i morgon för mig? får se allt! jag har iallfall packat klart allt så ska jag åka, så är det bara att åka iväg! Ni undrar säkert varför ja packat och inte ska till skolan?! men det är så här att våran klass ska åka iväg på hajk/hajka och de betyder sova i skogen / tälta.! men ja mår inte riktigt bra nu men får se i morogn bitti.



Morgon Blogg

godmorogn alla söta personer som ska till skolan eller jobbet ^^
här sitter jag på min säng just nu och har precis gjort orning mig in för en ny dag i skolan.
Jag vart inte riktigt vad vi ska hitta på idag men hoppas det inte är något jobbigt för de orkar jag inte med ! mensvärk^^.-SUCK!.  men jag ska ha humöret upp endå och tänka posetivt hela tiden eller aa ? kan väl allt försöka.

men nu ska ja ut och äta lite frukost med mamma sen blir de säkert att jag får springa till bussen.
men vi hörs senare pusss


-





Två lugna låter som jag tycker är ganska bra, iallfall den första^^
den första låten blir de lite minnen som kommer upp i huvudet på mig och faller en liten tår till. riktigt bra!

mitt i veckan- onsdag

kan säga att min dah idag har inte vart så lyckad, SUCK^^ jag missade bussen som jag skulle ta 07:15 men nae då så fick ta en senare och dock så fick jag gå rätt långt för att ta nästa buss som skulle gå men när klockan var 31 så viste ja att skulle missa denna med som den gick 33. när ja kom fram till hållplatsen så var de fult med folk så den var bara försenad som tur!
kom till skolan och där satt bea och väntade på mig!

skolan = galen klass & trött klass! ..
fick ingen lunche idag men vi fick någon frukos istället? normalt? men ajja! efter vi käkat de så vart de att gå till  virsuellCC eller vad det heter*? Vi kollade på en film med en mega stor skärm 3D allså! hela rumet snurra och var uppå¨ner. lite små läskigt men kul!

hem vid halv 2- SOMNA och sov i 2 timmar!
 stallet vid halv 5 och david var jätte fin idag♥

men nu blir de något att äta för min lilla mage skriker efter mat , heheh``

Bror & David på en häst tävling- dom är ju för söta allså^^
måste också säga att bror ringde mig förut och har två filmer till mig som ja vill verkligen ha. får dom i morgon! tack bästa bror



soova!

Dags att dra igång kvällens film och sedan sova, mysssigt allt!
ska upp klockan 6 i morgon för att hinna med 07:15 bussen om ja nu kommer hinna med den, lite seg att komma till bussen dock!
men godnatt



Älskar dig <3


23/ 8

Ny dag & en nya början på läsåret!.

Vakna vid 7 idag och började med att ta en varm dusche för att vakna till lite och sen  efter duschen så käkade jag lite frukost^^ Satt och pratat med mamma en lång stund och det är så himlas trevligt att göra de tycker jag, bästa mamma♥
när klocken var runt 8 tiden så var de dags att fixa orning sig, kläder- smink & håret! Nu är man verkligen tillbaka till verkligeheten igen, ska man skratta eller gråta?

Kom till skolan klockan 10 för vi börja sent idag och det var riktigt skönt faktiskt och slutade 12  men när vi kom in i huset och hade fått en nu his och den va konstig, usch usch!

Efter skolan vart de stan med Bea  & Patty en stund, trevligt! jag köpte lite smink och de behövde jag verkligen!
och sen kom en av mina bästa storebröder och hämta mig efter skolan och jag hängde med hem till honom och tog en fika, umgås lite ! mickis var självklart där med så umgås med denna brud med.


Stallet var helt okej! red ut en stund med bebisen och han vart jätte glad verkligen, finaste pojken ♥

Tävling på lördag!



Bea, me & Patty
bilden är taget ifrån festen hos christoffer som var i helgen.


köpa?

 


Sista dagen ..

Suck det är min sista dag på mitt sommarlov och jag känner inte för att jag ska börja skolan redan i morgon!. men aja så är det och man kan inte göra så mycket åt de än att gå ditt, fast finns ju en sak som är posetivt och det är ju få träffa alla igen..
Så vad händer för mig idag*? min sista dag och det betyder nog att jag inte ska slappa hela dagen utan jag ska strax upp till stallet och ta hand om david och rida ett dresssyr pass sen blir de en hemlighet! Hhaha^^ .
men hörs väl senare!.



Längtar som bara den tills vi åker !..

För i tiden !

År 2006 - 2007  är detta ifrån^^
det är många år sen och jag villl fortfarande tillbaka till det, att få vara liten igen  och få tävla ponnyn man saknar mest och som betyder allt. finaste B-ponnyn i världen♥
 
denna första bilden är ifrån näst sista tävligen in för kvalet och kom 6:a.

















Saknar dig så sjukt mkt så de gör ont!

David



Hopptränade inte för så länge sen och kan säga att jag har en helt grym ponny nu ^^ så himlas fin har han blivit och är verkligen glad för de!  Dukiig pojke idag♥

Tävling på LÖRDAG!

SOOVA



Äntligen känner jag mig allt trött och det betyder ju bara en sak, sova!
min kväll säger jag lite snabbt hur den var och den var väl okej bara? finns inte så mycket om att skriva om den. trevligt träffa alla iallfall!

men ajaj godnatt!

min kväll?..

Nu tills ikväll händer detta:

Äta, gå upp till stallet och ta hand om david♥ sen blir det allt jobba ( kvällsfordringen) och vart efter jag är klar där så blir det in till stan med bussen 21:15 tror ja den gick?  När jag kommit in till stan blir de  träffa tjejerna och då drar vi på FEST!

Bilden är ifrån nyår!

Me & Isabell

12:27

Städa mitt rum nyss och pratat med syster om vi två ska åka in till stan tillsammans och umgås lite! inte ofta vi göra det utan för stallet men vi får se om vi gör de.
Det är marknad i stan nu som de är fortfarande festival i norrköping och musik än på gatorna! mycker trevligt.^^
men får se vad hon & jah hittar på men nu ska jag iallfall ta en dusch!

Skola om 3 dagar!..



i går ..

Kvällen i går vart väl inte helt som men ville kanske men den var okej endå^^!
åkte in med sofie runt 5 och hade självklart en trevlig busstur med henne in som vanligt, hon är lite galen ibland. När vi två hade kommit in till stan så träffa vi på massa folk och vi stanna och snacka med anton och hans vänner rätt länge. efter en stund kom patrica och då drog vi och leta upp bea bland alla folk och när vi väl hittade henne så ställde vi oss framför scenen och kom fan nästan längst fram, trängde sig lite kanske !men Ehh sånt får man allt göra. vem bryr sig? ..
bland alla i högen så kom issa & natta sen med och när allt hade börjat så självklart så står man och hoppar och sjunger som en idiot? .. man blir typ liten igen! hahhaa^^ Fett kul var de iallfall.
jag fick en roos av en kille underkvällen med, gulligt allt! men visste inte vem killen va men söt var han.

Träffas massa andra människor också!
åkte hem vid 11 tiden och det var fult på hela bussen, shit allså! så kan man säga att man träffa ennu mer människor och ida satt sig brevid mig.

Detta var min kväll i går typ! hände väl inte så mycket mer än man digga musiken!.



Torsdag

Ny dag och nya andetag ^^

idag gäller det fasen för idag är det allt RixFm hos oss i norrköping och hoppas kvällen blir som man vill att den ska bli! föra året var ja inte alls med på rixfm och detta var tråkitgt men jag hade skönt på stranden istället då i mallorca men i år är jag på plats allt!.. 
Bea ska med mig hem på natten och sova här som hon ej kommer hem men hon är så välkommen till byn! hahhaha^^ 

kan säga att jag är tagggad tills ikväll!


men nu ska ja klä på mig stallkläderna och gå upp och ta hand om David & Hillma men jag tror jag inte rider på dom för dom är ju ute i hagen nu och det regnar här så dom är ju blöta nu! men vi får se vad som händer när jag kommer upp.

min kväll blir inte förstörd för de regnar lite ute!..




Darins nya låt! .. jag kan väl inte säga att jag älskar darin men jag gillar låten, man blir så glad på något sätt och fest sugen!..



Älskar min underbara ponny verkligen massor, du gör mig lycklig varje dag.
Ett liv utan dig vill man inte ens tänka tanken om.
 Du är den finaste av alla. ♥

I morogn!



I morgon är det rixfm festival hos oss och kommer umgås med bruderna självklart och folk man stötter på!

00:40

klockan rullar på och även är man inte trött än^^  jag tycker nästan att jag ska va det men nepp!
jag ligger nerstoppad undertäcket kan man väl säga och ser på dear john som jag har på datorn och självklart har min chocklad & läsk vid min sida!bästa ^^ duma mensvärk är det man har allt just nu!..  varför ska detta finnas? ..

men kan säga något posetivt här då!
jag har haft en underbar dag med min mammi på stan som ja skrev förut att ja skulle in då^^ jag kom hem med en lite sak och detta vart en tröja ifrån gina. gillar den stort! tack mamma :)!
och sen senare på dagen så träffade jag adina en stund och kan säga det var ritkgit länge sen ja träffa denna flicka allt! nästan för länge sen... men ja hängde med henne ner till fix för hon skulle köpa godis och ja köpte inget faktiskt! duktig flicka?. (fix = godis affär )

sen på kvällen vart de stallet och hade båda hästarn idag men ja red inte idag, istället en liten myspys dag med dom! kan säga att david vad bässt i går på ridpasset! finaste är du pojken^^ du är min vita springare! Tihihi!
men jag fick också träffa underbara malin istallet, hum länge sen man träffa henne också =o. usch ja måste träffa folk oftare, hahaha!

just ja! när jag var på väg hem ifrån stan så började regna lite och sen när ja skulle gån av bussen så börja de ösregna och åska + blixtra! fyfan vad rädd jag var^^ jag hade ju en liten bitt hem också. att va ute när de åskar och blixtar gör så att ja får panik allså. livrädd! jag ska absolut undvika de nästa gång de kommer, aldrig mer!

STAN

Strax drar jag in till stan med min mamma! lite umgås dag kan man väl säga och man tackar inte nej för att umgås med sin mamma eller vad säger ni? bästa mamma♥

jag idag !




Sommar krysset







ser ni vem det är?
Simon som var med i paradise hotel!


Orkar inte laddar upp mer bilder just nu!

Måndag - Åh SHIT

Idag är det exat en vecka kvar till skolan börjar och ja längtar faktiskt men endå känns det lite tråkigt på något sätt men det blir nog kul endå för när dagen kommer och man ska fixa orning sig till skolan sätta sig på bussen och träffa allt folk där och sen gå emot skolan och träffa underbara vännerna där med så blir de nog rätt gött!.

Men jag kan inte förstå ritkgit att mitt sommar lov är snart slut, SHIT! men ja får ju faktiskt en vecka ledigt endå om 1½ vecka senare skolan börjar för då åker ja utomlands, mycket niice*^^ 


Så vad händer sista veckan för mig då? ska gå upp och rida rätt skapligt på dagen så ja slipper va där när ridskolan börjar denna vecka. visst de går att rida när den håller på men ska ja göra övningar så vill ja har slippa detta. sen blir de stan i  mörrn med mamma, ons ? tors- lörd agustifestivalen och det betyder umgås med brudarna!
Sönda soova!
Måndag börjar skolan igen!



HH 1 på bilden men nu blir vi HH 2^^

Bilder hos patricia

Sitter och dricker öl, vin & cider! det är grejer det allt.
bea & jag på bilden!  typiskt att hon tog bilden när ja sätter upp mitt hår.






Efter vi har badat i polen, den var svin kallt men klockan var ju 1 på natten eller något ..
bea bjuder mer på sig än vad ja gör ,hahaha



Kvällen var helt underbar kan ja lova er! den här kvällen var för 2 veckor sen men eh aldrig försent till något- tacke enu underbar kvääll med brudarna, patricia är ej med på bild som hon inte ville eller något men vi älskar henne lika mkt endå<3

Söndag- barnvakt

USch söndag idag och jag som hatar dom dagarna verkligen! vad gör man dom dagarna? sova? stallet? jaha vad gör man på en söndag!? vad gör ni ? (:
Det enda jag vet vad som händer för min dag är att ja ska gå upp till stallet men efter de då? jo jag ska åka och träffa en kompis  och rida hennes ungponny som hon har kanske! en riktgit söt en faktiskt och han är mörk/ljus grå. 
 
men just nu är gustav här och det betyder att ja är lite barnvak åt honom, inte för de gör något för han är ju så snäll & söt!.. Han ville att ja skulle kolla på film med honom och ja vart lite trött på hans gamla filmer han kollade på förut men nu valde han en som jag jämnt kollade på när jag var lite eller kan ju faktiskt se på den nu ibland med men inte så ofta kan man ju säga med det  är bästa disney filmen som är teknat faktiskt och vinnaren är Lejonkungen! hahah


Stockholm!

Suck! mitt bloggande kom inte in förut när ja bloggade ifrån bilen men aja här kommer de !

Sitter i bilen nu och är allt på väg hem ifrån fina stockholm och det är mörkt ute på vägarna och det är jätte kallt usch! Men min dag idag har vart riktigt bra kan jag lova er som ja umgås med Pappa,Mamma & sis!
vi var i stockholm runt halv 2 tror ja? och då vart de en tripp på stan så klart- älskar ju snart! och jag kom hem med två linnen från gina & ett dö snyggt smycke/ armbad ifrån bikbok, vart lite less för ja inte hitta monki men gör inget, hehe!
Efter att ha gått runt i det helt underbar fint väder på stan som så var det dags att åka bort till grönalund och när vi kom ditt så gick vi bort till scenen och satt oss där för vara med på sommar krysset! Ni kanske såg mig i tv bland allat folk? Och om ni gjorde så vad trevligt för er! ..

vill verkligen tacka min mamma & pappa för underbar dag i stockholm och det fina VARMA sommar vädret vi fick under hela dagen. Pusss ♥
Bilder kommer i morgon

Just ja! Flo Rid var bäst på hela sommar krysset idag!


Dör av panik

Jag död av panik! =O jag hade nyss en mega spindel med långa ben som sprang runt i mitt rum och jag som är svin rädd för spindlar, Fyfan säger jag bara men så tur så kom lille bror och död den men är fortfarande liv rädd!

jag är så himlas rädd för dom så när jag fick synd på den så "kasta" jag datan i sängen och skrek och fråga lille bor om han kunde döda den, klart han gjort de som tur, Så nu  kommer ha jätte svårt att somna  & det kanske låter fånigt men är man rädd så är man det !  och de känns som de är fler i mitt rum som är på mig. HJÄLP mig någon!..


Trevligt !

Har haft allt en trevlig dag faktiskt som det kom syskon hit och kompisar till amanda + mormor kom hit!
Syster fick alla fina presenter allt  och hon är allt nöjd med allt^^
På kvällen så gick vi ut och käka på kina resturangen och det var självklart gott & mysigt! jag kan säga också att det var skönt att komma ut och få frisk luft som jag har legat inne och vart sjuk men visst de var lite svårt att gå endå men bättre faktiskt! Efter vi käkat så var det dags att byta om till stallkläderna och gå upp till bästa d♥ Vi joggade idag som han tog de lungt i går men kaan stort säga att han var lite het och ville leka lite men han lugna ner sig sen och var fin! fett kyss till honom!.

har bilder till de med dom får komma upp i morgon..


I Morgon drar jag till stocholm med bästa mamma & pappa och syster ska hänga med också, sjukt trevligt allt ^^
vi ska åka runt halv 10-10 och när vi kommer fram så blir de en shopping runda på stan där och sen på kvällen blir de grönalund. mycket mycket mycket trevligt allt!

Bilder kommer då med...

Stocholm för mig säger Globen , hahahah
har vart där inne flera gånger och mer kommer det bli!



Första delen till ToppBloggarna

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/toppbloggarna/article7582365.ab

Puss♥

Tävling

Lite nya saker som ska in handlas någon gång snart, ska bli helt svensk på tävlings banorna nu.
Hoppas ni kommer gilla de?


01:09

Natt inlägg kommer här allt!
jag har inte suttit alls vid datorn idag för att jag har blivit sjuk igen coh det verkligen suger kan ja lova er! jag vart det i förgår natt men ja får väl skylla mig själv lite som ja hopptränade i går och var inte så kry redan då men det skiter jag i ! man kan inte missa en hoppträning allt och träningen gick ju dunder bra ju. Han var ju verkligen sjukt fin'!

men iallfall jag har haft feber hela dagen så har sovit hela dagen kan man väl säga & har vart vaken ca 2½ timme kanske? .. Illa kanske men skönt! ..

men klockan är ju allt 01:09 nu och det betyder att det är den 13 Agu idag och detta betyder enu mer att min stora syster fyller 19 år idag så ett stort grattis till henne.
Så ska allt strax sova IGEN och sen blir de att gå upp och fira henne!

men vi hörs senare pusss



Får bli en bild på oss så länge som är taget ifrån i vintras.

Lycka, Glödje & Hopp



Underbart

Love

Min ponny var helt otroligt fin på hoppträningen! finaste & bästaste♥
längtar som fan nu tills vi ska tävla !


NU , hum?

jag tror jag är knäpp nu för jag ligger här på glovet och äter tacopaj & så ligger min hund och sover brevid mig!.. gott & myssigt faktiskt! men jag har ont i huvudet och då hamnade ja på glovet och huvudsmärtan försvann typ hum? konstigt men sant faktiskt.

jag har inte vart hemma så länge för jag var uppe i stallet och fixade orning allt innan tränigen som är ikväll och  + så fick david ett litet bad! tihih..

hoppträning för lizze ikväll!



bilderna : Taget av Sofia









Här har ni 4 bilder och jag har många fler men jag inte fått alla så det komme ut fler mer sen, dom bästa har ja inte fått tyvärr än men dom kommer nog idag.

.



Sakanr mina lagkamrater allt!
vilken tur att tävlingarna börjar komma igång igen så man träffas igen^^
vi var Söderköpings Bästa ponny lag ♥


Tisdag

Godmorogn på er alla eller aa kanske inte morgon nu? som klockan är 16:55 , hehe lite sen kanske att säga det nu! men har inte suttit framför datan än^^
har umgås med mamma & mickis under hela dagen kan man stort mest säga men det är alltid trevligt de.
ska strax klä på mig stallkläderna och ta hand om bästa D♥ ska nog rida över lite bommar idag, det gillar han verkligen ( hoppar nästan över dom ibland ) tss.

Får se vad som händer senare idag? pusss


Datumet stämmer inte på bilden!
Hitta en bilder på david ifrån vintras, sööötisen <3


Måndag





Jag är verkligen ledsen att jag inte bloggat så mycket på sista tiden! ..
men har inte haft orket att göra de som jag vart dålig, och hoppas ni förstår de med?
men har vart i stallet idag iallfall och red på finaste ponnyn! fyfan ♥ han är BÄSTA! Tävlig den 29 agu nu med!..Heja oss*? hahahaha^^

Och i morogn ska ja faktiskt upp tidigt, klockan halv 8 ojoj säger jag bara! men det är för jag ska följa med mamma ut och gå, det blir nog allt skönt tror ja? ..
sen blir de nog träffa bästa bea, henne har man allt saknat!

En sak kan ja lova er, när skolan börjar så blir ja mer seriös i bloggen & nya bilder varje dag!.
Godnatt & puss

Hjärta på dom






Ska strax dra mig upp till stallet och ta hand om David & Hillma! ..
Och en stor "nyhet" att jag är bättre idag och kan allt prata men dock tappar ja den ibland men rätt bra (y).

Bra låt!


Nemo


Min finaste vovve ♥

Är sjuk än och har typ tappat rösten nu, suck verklige ! ..


-





Rebecka & Me!

Tag sen bilden togs faktiskt, men ehh vem bryr sig?
jag ska faktiskt köpa nya batterier till min kamra nu så kan använda den, på tiden kanske?

mår fortfarande dåligt! sitter i morgonrock och fryser ihjäl! ..

USCH!

Jag är hemma helt själv och jag mår helt sagt skit idag! Mamma & pappa + lille bror är i stockholm över dagen och syster jobbar. USCH och jag ...




men jag hoppar ni mår bra och får en trevligt dah!..
jag måste tyvärr upp till stallet och ta hand om david men dock ska jag ej rida!
hittlas har jag bara legat i soffan och kollat på film, så går nog upp till stallet nu lite snabbt sen hem och vila.!

pusss♥




.


Kvällens film






En film som var riktigt länge sen man såg =00!
riktigt rolig & bra på något sätt även dom inte finns nu men ehh vem bryr sig? ..

blir 3:an nästa gång för 2:an suger! ..
Trevlig kväll iallfall & fick träffa ankihh med (Y)

SEN!

heejsan alla söta läsare!
jag är ledsen att ja inte bloggat något innan idag, men jag inte haft tid elller något att skriva!
men jag ska iallfall sticka iväg nu till ankihh och vi ska ha en liten film kväll & det var verkligen sjukt länge sen jag såg henne! =00.

jag skulle va där typ 20:00 men klockan är 20:12 men tur så tar det bara 5 min ifrån henne till mig ?..
så jag är SEEN! men vi hörs senare? pusss


Ska allt prova detta!


.



Hoppträning ikväll för lizze! (y)

ska dra upp till stallet nu för att fixa orning han till träningen ikväll så ha en trevlig kväll pusss

I går

Hade en jätte trevlig kväll i går med patricia, Tack gumman! ♥
filmen är ju sjukt bra verkligen.

Efter ja hade kommit till sörping  så släppte pappa & mamma av mig hos bror & mickis !..
var hemma lite efter 9.



Strax drar jag !

Strax springer jag ner till bussen som får 16:55 & det är en lite bit jag måste gå så det blir bra om jag går lite efter halv för då hinner ja med denna! Tänker absolut inte gå tidigare  för då måste jag stå i det dåliga vädret^^ tur så regnar det inte just nu men sen kanske.-  ? Patricias buss går 17:00 så vi kommer in samtidigt då, SUPER!
min pappa är bäst också! han är så himlas snäll så han kommer hämtar mig efter bion är slut! tusen tack :)!
men vi hörs senare pusss♥

Så här ser jag ut i kväll!




mums!


Vaken med tuppen

jag är riktgit stolt över mig nu för min klocka ringde halv 07:30 ock jag skulle allt gå upp då men stanna kvar i sängen till 07:00 men det gör verkligen inget! gick upp och åt frukost sen vart de att dra på sig stallkläder och jag satt på david klockan 08:00 på honom. Finaste pojken verkligen! kan säga vilken ponny jag har nu, älskar min lilla star of david♥
När jag var klar i stallet så tog jag en promenad med min söta vovve som just nu sitter och stirrar på mig, fina ögon har han iallfall. hahaa!

Men vad har jag gjort sen dess då? som klockan ändå är 13:49 nu, men jag har faktiskt städat på mitt rum, duschat & kollar självklart på tv ( slappa)..
Jag skulle ju tagit bussen in till stan som gick 12:15 men vart tyvärr inte så, bea kunde inte komma in idag för hon skulle iväg med sin famlij ( semester) tror ja? men det är alltid trevligt att komma iväg, först tänkte hon inte åka för vi skulle ses men ehh va fan vi ses endå på fredag!
så tar en senare buss in till stan runt 4- halv 5? för då ska ja träffa patricia och se på bio! :)

men hörs senare, pusss


Blondaa.blogg.se



Kolla på hela klippet, han är helt knäpp allså! ja satt nyss och stratta massor- shit!

full bokad dag!

I morgon är min dag helt full bokad verkligen, först när ja vaknar så blir de stallet och ta hand om david, sen blir de stan och träffa bästa bea, vi får se vad vi ska göra men de blir väl de gamla vanliga, kolla på kläder och kolla på killlar hahah skoja med killar! fast hon har ju pojkvän så hum det är väl ja som gör de xD! ..  men ajaj sen på kvällen så blir det att träffa party pingland patricia och hon & jag ska gå på bio! Vi ska allt se Eclipse^^ jag har ju redan sätt den men hon har inte gjort de så jag hänger järna med henne endå och se den, sjukt bra film!
Jaha så här ser min dag ut i morgon♥


A Walk To Remember

Kollade på denna film i går kväll innnan ja skulle sova och jag bara älskar den!
jag har väl sätt den 100 gånger kanske och gråter varje gång..
En av dom bästa filmerna ja vet









Regn...

HALLÅ`^`! vart tog det fina vädret vägen som vi fick i början av sommarlovet, dom sköna varma dagarna som man bara kunde ligga ute på gräsmatan och slappa och verkligen se att det är sommar, men nae då vi får regn halv sommaren ut! TACK så mycket^^.
det har regnat i 5 dagar nu ungefär och jag får ungeför panik men det går ju inte göra så mycket åt saken.

men jag vakna ungeför för en halv timme sen och just nu sitter jag pratar med Alex på msn! annars så ska ja väl börja städa på rumet.
Idag för mig häändet detta tror ja?: Färga håret på min mamma, bea komme nog hit till mig eller åker ja till stan och stalllet!.

pusss!



.


12:59

Godmorgon & hoppas ni sovit bra i natt för de har ja nästan gjort! =oo^^
min hund sov hos mig i natt och han är inte så rolig att sova med  ibland allså, shiit! men ja somna iallfall tills slut och klockan var väl runt 2 då tror ja?..

Kan säga att ja nästan vart rädd för mig själv i morse när ja kollade in i en spegel! Hhahaha, svart hår & det brukar man ju inte ritkgit vara när man vaknar !.. Men jag har vart vaken sen klockan 10 så ni inte tror ja vakna nyss^^ ..
men idag för mig blir det iallfall jobba & hästen !

bilderna på mig som  sofia & jag fota i går kommer nog idag så håll koll på bloggen ;D!


RSS 2.0