Flera minnesgrupper för "Gasart"

Söderköpingsprofilen Bengt-Olof Svensson var omtyckt av många i hela landet. Direkt efter beskedet om att han avlidit har det startats flera minnesgrupper om honom på facebook och medlemsantalen växer.

Bengt Olof Svensson blev välkänd och mycket uppskattad för att han i många år stod och hälsade E22:ans bilister välkomna. Han kallades i folkmun för Gasart, men själv tyckte han inte om det smeknamnet.
Omedelbart efter beskedet att han avlidit startades flera minnesgrupper om honom på communityn Facebook med ett ständigt växande antal medlemmar.På torsdagsmorgonen hade gruppen R.I.P Gasart 274 medlemmar och antalet ökar konstant.
Gruppen Sätt upp en staty av Gazart i Söderköping! där Bengt-Olof Svensson beskrivs som den största profilen någonsin i Söderköping nära 100 medlemmar.
Dessutom finns även gruppen Vi som saknar Gasart, Bengt-Olof Svensson. Där skriver skaparen: 22/2-2010 förlorade vi våran profil i Söderköping. Låt oss alltid komma ihåg honom som den glada mannen som vinkade in turisterna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0